Poznajete li ženu koja ne voli nježan dodir svile oko vrata? Naravno da ne, razlog je vrlo jednostavan - postoji neka neobična veza između nas žena i nježnog svilenog šala. On je taj ''it'' dodatak za kojim osjećamo iznenadnu žudnju očarane njegovom elegancijom, teksturom i bojama

croata twilly

Hrvatski brend Croata savršeno spaja tradiciju i modernost - priču o kravati kao najpoznatijem hrvatskom modnom proizvodu te prekrasne nove, moderne načine njenog reinterpretiranja i stvaranja novih proizvoda, koji iz nje vuku inspiraciju. Jedan od hit-modnih dodataka ovog ljeta je svakako CROATA Uresnice/Twilly -  svilenih traka napravljenih od 100% visokokvalitetne svile, ručno šivanih i dostupnih u tri različite dužine.

croata twilly

croata twilly

croata twilly

Mihaela Grnović Novaković, Art direktorice brenda CROATA, na predstavljanju Twillyja, detaljno je govorila o vrstama svile, kreiranju dezena i proizvodnji, dok je Anita Bušić, odjevna dizajnerica, održala kratak tečaj vezanja te pokazala da je CROATA Twilly fantastičan modni dodatak koji može biti vezan na nebrojene načine i koji će biti osnovni dodatak ženskog outfita. S obzirom na posebnu izradu i tkanje svilenih niti – ona je dovoljno izdržljiva kako bi se koristila na različite načine.

croata twilly

croata twilly

croata twilly

Njezina lica su brojna – može biti narukvica oko ruke, traka za kosu, zamjena za remen od ručnog sata, ogrlica, pojas. Može se zavezati u mašnu ili čvor oko vrata, a ljubiteljice torbi vezati će je oko ručke u mašnu ili omotati čitavom dužinom ručke u Birkin stilu. S njom se mijenja izgled torbe iz dana u dan.

croata twilly

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.