Tenisica nikada dovoljno, osobito nakon što su se izborile za mjesto u svim modnim kombinacijama. Högl ove sezone ima modele koji će se sjajno uklopiti u proljetne modne igre bez granica  

hogl tenisice

Proboju tenisica nisu se othrvali čak ni strogi poslovni, ni elegantni, ženstveni i romantični pa niti oni glamurozni, svečani lookovi. Högl je napunio police svoje zagrebačke trgovine u Ilici 12 kao i one u Westgate Shopping Cityju gomilom atraktivnih tenisica kreiranih tako da zadovolje sve ukuse i stilove odijevanja

hogl tenisice

Bijele tenisice svakako spadaju među najpoželjnije ove sezona, za ziherašice su dostupni modeli u crnoj boji, a posebnu pozornost privlače pastelne nijanse ružičaste i zelene boje dok su za one hrabrije odličan izbor tenisice s uzorkom zmije ili zebre.

hogl tenisice

Modeli su raznoliki – od minimalističkih koje osvajaju elegantnom jednostavnošću, preko spoja više materijala, metalik efekta i ukrasnih detalja, do raskošnih, predimenzioniranih modela koje obožavaju trendseterice.

hogl tenisice

Koji god model Högl tenisica odaberete, jedna stvar je sigurna: udobnost i kvaliteta su nezaobilazne karakteristike ovog glasovitog austrijskog brenda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.