Sinoć je, na prvoj večeri Dreft Fashion Weeka Zagreb, u Hypo centru, po prvi puta na zagrebačkoj pisti svoje art modne dodatke predstavila hrvatska dizajnerica s amsterdamskom adresom - Staša Čimbur. U okviru brenda Stasha Hats, vidjeli smo statement modne dodatke koji iskaču iz svakodnevnoga i svojom osebujnošću podižu Stašine šešire u domenu nosive umjetnosti

staša čimbur, stasha hats

Na prvoj smo večeri Dreft Fashion Weeka Zagreb mogli uživati u odličnom spoju umjetnosti i mode. Naime, po prvi puta na zagrebačkoj je pisti svoje šešire - istinska umjetnička djela - prikazao svjetski poznati brend "STASHA HATS" iza kojeg stoji talentirana hrvatska kitničarka i klobučarka sa stalnom adresom u Amsterdamu - Staša Čimbur.

staša čimbur, stasha hats

staša čimbur, stasha hats

Staša je svojom kolekcijom šešira, torbi i nosivih asesoara pod nazivom „Generalna proba: Ratatouille" u velikom sitlu otvorila ovosezonski Fashion Week. Staša je inače hrvatskoj javnosti najpoznatija kroz šešire hrvatske modne ikone Josipe Lisac, a na sinoćnjoj je reviji još jednom pokazala vrsno zanatsko umijeće u domeni klobučarstva i kitničarstva, i to u širokom spektru tradicijskih materijala s akcentom na teksturu i kolorit. 

staša čimbur, stasha hats

staša čimbur, stasha hats

Iako modni dodaci Staše Čimbur nisu za svakoga, naprosto je užitak gledati sve te maštovite oblike dinamičnih boja. No u predvorju Hypo centra, posjetitelji su imali prilike isprobati Stašine šešire i torbe i uvjeriti se koliko oni dobro funkcioniraju i u praktičnom nošenju. Iako su neki od njih kruti i skulpturalni, ima i onih podatnih koji će biti savršeni upravo za nadolazeće ljetne mjesece kada se treba čuvati od sunca. Svakako, sve ljubiteljice otkačene mode, s užitkom će nositi ove prekrasne art modne dodatke.

staša čimbur

staša čimbur

staša čimbur

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.