Ovoga vikenda u centru grada mogli smo vidjeti djevojčice u izvrsnim modnim kombinacijama. Razlog tome je mini street event naziva „Uhvati daVida's trenutak" modne dizajnerice Andree Cmrečki. Njezine daVida's djevojčice na četiri lokacije u gradu prezentirale su novu kolekciju „back to school"

davidas_backtoschool_cijela

DaVida's je modni brend koji potpisuje dizajnerica Andrea Cmrečki, a namijenjen je prvenstveno djevojčicama i dječacima. Nova kolekcija „back to school“ ima naglasak na ležernosti i nesputanosti kretanja, što je kod djece iznimno bitno. Suknje su napravljene s renderima u struku tako da djevojčice mogu provesti cijeli dan u njima a da im nije neudobno i ništa ih ne steže. Slojevitost odijevanja jedna je od karakteristika kolekcije, daVida's predlaže kombinacije tajica na koje ide suknja, majica s prslukom ili vesticom, te jakna. 

davidas_backtoschool_cijela1

Materijali u kolekciji su pamučni jersey, razna pletiva fine mješavine i lake za održavanje. Crna boja je postavljena kao izazov i odgovor na dječje viđenje i želje u modnom kombiniranju. Naime, u nastanku ove mini kolekcije sudjelovala su sama djeca. Razigranost daju crno-bijele pruge, a cijela kolekcija je zamišljena monokromatski s detaljima u živim bojama s kojima sve dobiva jednu novu priču.

davidas_backtoschool_cijela2

Mini kolekcija pokazuje razne kombinacije kako se obući za odlazak u školu ili vrtić. Šetnjom po gradu ujedno su najavile i zanimljivu dječju modnu jesen koju nam priprema Andrea Cmrečki i njen brend daVida's.  

davidas_backtoschool_cijela3

Osim same šetnje po gradu i prezentiranja nove daVida's kolekcije, djevojčice su prolaznici dijelile razne nagrade i balone a najsretniji će putem nagradne igre koja je u tijeku osvojiti i daVida's poklon paket. Ova kolekcija najava je noviteta koje nam daVida's priprema za ovu jesen.

davidas_backtoschool_cijela4

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.