Dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju svog brenda Anovi na Milanskom tjednu mode. Revija je održana u sklopu Emerging Talents Milan u impresivnoj baroknoj palači Palazzo Visconti

anovi milanski tjedan mode

Splitska dizajnerica Ivona Glavaš ostvarila je još jedan veliki uspjeh predstavivši najnoviju kolekciju svog brenda Anovi na Milanskom tjednu mode. Revija je održana u sklopu Emerging Talents Milan u baroknoj palači Palazzo Visconti.

anovi milanski tjedan mode

Nakon prve samostalne revije u Splitu kontaktirao ju je Josip Grabovac, jedan od čelnih osoba Emerging Talents Milano. Iza Josipa je preko 35 brendova kojima je dao zeleno svjetlo, pažljivo svake sezone bira 4 brenda, iako su prijave velike. Od 2016. kreativni projekt odabrao je i promovirao više od 119 brendova iz 50 zemalja.

anovi milanski tjedan mode

Ivona Glavaš

Emerging Talent ne radi samo s mladim talentima, unutra su i neki od svjetskih poznatih brendova sa svojim imenom prošetali kreacije Pallazo Viscontiem. Dizajnerica je predstavila deset kreacija. Odijela, haljine i kaputi izrađeni su od vune, kašmira, pamuka, latexa i scube.

anovi milanski tjedan mode

Nova kolekcija ispričana je kroz maslinasto zelenu, crnu i bijelu boju, kojima je dizajnerica vjerna već godinama, a svaku kreaciju ukrašavaju zlatni ili srebrni dugmići sa logom brenda.

anovi milanski tjedan mode

Kolekcija kroz tri boje dočarava kombinacije koje imaju prepoznatljive Anovi elementi kao što su ženstvenost, profinjenost, elegancija i romantičnost. Predočeni su na kreacijama sa puf rukavima, naglašenim strukom i otvorenim leđima. Jednostavnost, ali i posvećenost detaljima dominiraju Anovi modnim rješenjima, a sjajno naglašavaju žensku siluetu.

anovi milanski tjedan mode

Inspiraciju za ovu kolekciju dizajnerica je pronašla u svakodnevici žene koja bez obzira na užurbani životni tempo pronalazi vrijeme za sebe i u svakom trenutku se želi osjećati kao dama, odvažna i svojim stilom ne može proći neprimijećeno gdje god da se pojavi.

anovi milanski tjedan mode

Sve kreacije su svojom udobnošću prilagođene da budu nosive ovisno na način kako se kombiniraju sa obućom i modnim detaljima. Anovi reviju nosila je te zatvorila jedna od najuspješnijih hrvatska manekenki Valentina Đurić, koja je dizajnerici bila i velika podrška u Milanu oko pripreme za samu reviju s kojom je rado podijelila savjete kojima vješto barata nakon dugogodišnjeg iskustva u modnim vodama.

anovi milanski tjedan mode

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.