Marijana Hero ima kolekciju divnih cipela naziva Superheroicly Shoes, čiju je kampanju snimala u Londonu. Uz prekrasne cipele visokih potpetica, Hero4Heroes prvi put predstavlja Superheroicly tenisice s već prepoznatljivim motivima printa

hero4heroes cipele

Uspjeh ostvaren pri predstavljanju prve kolekcije cipela na petu za proljeće i ljeto 2018., na reviji održanoj tijekom njujorškog tjedna mode u rujnu 2017., dao je Marijani Hero, dizajnerici odjeće i modnih dodataka okupljenih u brend Hero4Heroes, dodatni poticaj da najširu publiku upozna s drugom kolekcijom cipela Superheroicly vol 2.

hero4heroes cipele

Nakon otkačenih štikli na block petu na red su došle zaigrane klompice i sandale te zavodljive salonke sa špicastim vrhom. Hero4Heroes prvi put predstavlja i Superheroicly tenisice s već prepoznatljivim motivima printa savršene za svakodnevne šetnje i užurbaniji ritam svakodnevnice.

hero4heroes cipele

Zaigrana, odvažna, raznobojna i kreativna, nova kolekcija ostaje vjerna prepoznatljivom stilu karakterističnom za Hero4Heroes, s jarkim kolorističkim akcentima, detaljno razrađenim uzorcima i šljokicama. Cipele su izrađene u limitiranom broju, prateći najviše standarde talijanskih majstora postolara, od vrhunske kože u različitim varijantama, od originalne preko metalik i zrnaste do popularnih glitter materijala.

hero4heroes cipele

Stvarajući modu za heroine svih uzrasta, Hero4Heroes obraća se odvažnim ženama, koje su dovoljno hrabre da sivilo zamijene eksplozijom boja. Kampanja za novu kolekciju snimana je u Londonu.

hero4heroes cipele

hero4heroes cipele

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.