Jučer je poznati modni brend Marc O'Polo u zagrebačkom Centru Cvjetni proslavio svoj 20. rođendan. Za sve prisutne je bio organiziran tradicionalni švedski - FIKA TIME! Također, svi su imali prilike družiti se i s generalnim direktorom Marc O'Polo branda Massimom Franceseom te uživati u predstavljanju najnovije ženske kolekcije ovog svjetski poznatog premium branda za aktualnu sezonu jesen/zima

marc opolo 20. rođendan

 Ivana Šundov i Nenad Korkut

Ivana Šundov, Nikša Bratoš, Vladimira Spindler i zvijezda RTL – ove dramske serije 'Vatre Ivanjske' Rajana Radosavljev te nezaobilazni modni kritičar Nenad Korkut bili su oduševljeni pričom iza nove kolekcije, koja je djelo ruku jednog od najistaknutijih dizajnera današnjice Andreasa Baumgärtnera. Ovogodišnju kolekciju karakterizira dizajn koji se može prilagoditi svakoj prigodi te nježni tonovi i vrhunski ekološki materijali.

marc opolo 20. rođendan

  Filip Trivić i Massimo Francese

marc opolo 20. rođendan

Massimo Francese, Jessica Liss i Filip Trivić 

marc opolo 20. rođendan 

Nikša Bratoš i Vladimira Spindler 

Osim predstavljanja najnovije modne linije Marc O'Polo za žene koja je inspirirana sloganom „Follow Your Nature", gosti ovog događanja mogli su uživati i u vrhunskim švedskim delicijama te kavi jer upravo taj spoj znači FIKA. Naime, FIKA TIME je tradicionalni švedski običaj koji njeguje kulturu ispijanja kave i uživanje u raznim slatkim i slanim delicijama tijekom dana, kako bi se zaboravilo na stresnu svakodnevicu te izdvojilo kvalitetno vrijeme za prijatelje i ugodnu čašicu razgovora.

marc opolo 20. rođendan

 Rajana Radosavljev

marc o'polo 20. rođendan zagreb

Igor Sukurma i Massimo Savić 

Nastojanje Marc O'Polo premium fashion branda da promovira organske te vrhunske materijale u svojim kolekcijama prepoznale su i svjetske zvijezde, pa su tako oskarovac Jeff Bridges i glumica Uma Thurman njihova ovogodišnja zaštitna lica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.