Američki brend We Are HAH, u suradnji s talijanskim brendom donjeg rublja Yamamay, donosi limitiranu kolekciju donjeg rublja za proljeće/ljeto 2023. pod nazivom Ciao Hollywood

yamamay i we are hah

We Are HAH se Yamamayu pridružio kako bi kreirao jedinstvenu kolekciju nadahnutu hollywoodskim zvijezdama 50-ih godina. Prirodan stav i zavodljivost, novi način dizajniranja, estetika i udobnost koju je žena kreirala za ženu su lajtmotiv cijele kolekcije, a kolekcija je predstavljena na Milan Design Weeku.

yamamay i we are hah

Kompleti luksuznog donjeg rublja proizvedeni su od recikliranih vlakana i sastoje se od: balkonet grudnjaka koji je obogaćen detaljima izreza i čipkom te providnim tilom, tangi i čipkastog grudnjaka, čipkastih gaćica visokog struka te dugačkih podsuknji u dvije boje. Komadi su kreirani kako bi naglasili žensku siluetu i eleganciju, a dolaze u fluo narančastoj boji i u klasičnim bojama – romantično rozoj i senzualno crnoj. Kolekcija je predstavljena tijekom prezentacije i koktel zabave koja se održala u restoranu Sophia Loren u Milanu.

yamamay i we are hah

"Ova suradnja je za mene doista posebna jer smo sjedinili dva vrlo jaka kultna brenda; California Cool & Italian Chic. Zajedno smo kreirali kolekciju koja je za modernu i jedinstvenu, autentičnu, ženu, udobna i šik", izjavila je Sharleen Ernster, izvršna direktorica i osnivačica tvrtke HAH.

yamamay i we are hah

Gianluigi Cimmino, izvršni direktor Yamamaya, istaknuo je u povodu ove suradnje: "Pratim We Are HAH već godinama. Volim njihovu kreativnost i talent, njihovu jaku istovjetnost i način na koji je iskazuju. Ova cjelina je mješavina dvaju brendova, naših uobičajeno sexy i romantičnih komada ukomponiranim s njihovim. Siguran sam da će naši kupci to znati cijeniti."

yamamay i we are hah

Kolekcija je već dostupna na yamamay.com te u svim Yamamay prodajnim mjestima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.