FREYWILLE predstavlja nakit koji će obojiti nadolazeću jesen najljepšim nijansama žute i plave , te savršeno interpretira čarobna remek-djela slavnog Vincenta Van Gogha. Setovi Fleur D’or Jour i Eternité prenose silnu snagu ovog slikarskog genija, a kako je najavljeno početkom godine, sada su dostupni u svim FREYWILLE buticima

freywille van gogh

Van Goghova “Vaza s dvanaest suncokreta” inspiracija je za jedinstven FREYWILLE dizajn Fleur D’or Jour. Naime, 1988. godine Van Gogh stvara seriju slika sa suncokretima kojima je ukrasio zidove sobe u “Žutoj kući” u Arlesu, a kako bi dočekao umjetnika Paula Gauguina s kojim je želio osnovati slikarsku zajednicu. Vincent pretvara Suncokrete u bića koja titraju i u sebi zadržavaju nagovještaj dobrog događaja, a predstavljaju životni ciklus koji je naslikan simfonijom žutih tonova. FREYWILLE dizajn Fleur D’or Jour oživljava na sanjivoj, tirkiznoj podlozi Vincentove Suncokrete u punoj energiji. Čednost ljeta, radost i ljepota prirode zrcale se u rapsodiji žutih do narančastih nijansi kojima su obojene latice bujnih cvjetova.

freywille van gogh

freywille van gogh

Po mnogima, najimpresivniji FREYWILLE dizajn je Èternite. On predstavlja interpretaciju Van Goghovog slavnog remek-djela “Zvjezdana noć“ – prikaz seoskog pejzaža noću, s plošnim brežuljcima u pozadini. To je prizor uznemirenog treperenja elemenata prirode i ljudskog svijeta, a selo se pruža prema nebu uz spiralne i zapletene pokrete. Energična svjetlost mjeseca te mistična atmosfera noći, puna nade i beskonačnosti, uhvaćena je u snažnoj FREYWILLE kompoziciji savršenom harmonijom intenzivnih tonova azurno i kobaltno plave, a poetski sjaj zvijezda neprekidno pulsira u nijansama limun i oker žute.

freywille van gogh

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/  ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb.

freywille vincent van gogh

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.