Ljubav, sreća, sloboda, beskonačnost ili sve zajedno... Svaka narukvica brenda Cruciani svijetu šalje osobnu, ali i modnu poruku. Vesele boje i pozitivne misli utkane kroz svaku nit narukvice Cruciani uljepšat će dnevne izazove i naglasiti modni izričaj

cruciani narukvice

Narukvice Cruciani nastale su kao modni dodatak istoimenog talijanskog modnog brenda.Uz njih do izražaja dolazi veseli i mladenački duh osobe koja ih nosi. Izrađene su makrame tehnikom, a posebnim načinom tkanja je u ornamente utkana i oznaka prema kojoj se vidi da je riječ o Cruciani originalu. Osmišljene su posebne linije za žene, muškarce i djecu. Svaka od kolekcija nosi određenu poruku ovisno o oblicima ili bojama u kojima su izrađene. Djetelina s četiri lista, srca, leptiri, Mars, You Star... simboli su koje možete odabrati po svojoj želji.

Narukvice Cruciani su modnom svijetu predstavljene prije samo dvije godine i od tada su postale iznimno popularne. Nose ih brojni poznati u privatnim i javnim prigodama te njima izražavaju svoje poruke ili raspoloženja. Među obožavateljima su Charlize Theron, Bar Rafaeli, Dita von Teese, Paris Hilton, te popularni pjevač PSY.

cruciani narukvice

cruciani narukvice

cruciani narukvice

Ovaj modni brend je u Hrvatskoj od nedavno dostupan putem Zlatarne Celje u čijim poslovnicama možete potražiti svoje omiljene boje i simbole Cruciani narukvica.

Cijene: cca. 79 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.