Bivša tvornica Pluto postala je šareni epicentar MOSCHINO [tv] H&M svijeta. Više od 400 uzvanika iz društvenog života sinoć je svjedočilo "najkul" događaju u gradu, koji je već sada dobio epitet "it" događaja godine čiji su dio htjeli biti baš svi

hm moschino

Za MOSCHINO [tv] H&M ekskluzivan pre shopping događaj i party koji je uslijedio nakon toga, tražila se po gradskim kuloarima pozivnica više, što i ne čudi jer ovaj spektakularni događaj nikog nije ostavio ravnodušnim. Šarene svjetlosne i TV instalacije učinile su prostor bivše tvornice Pluto sinoć najinstagramičnijim mjestom u gradu.

hm moschino

Baš kako se i očekuje od MOSCHINO [tv] H&M svijeta, glazbeni doživljaj sinoć je upotpunio ovu noć. Na oduševljenje svih, kao posebna gošća pojavila se legendarna pjevačica i pop ikona Bebi Dol koja je svojim hitovima rasplesala sve prisutne. Dok je uzvanike zabavljala DJ SuperBabeKillah, senzacionalan performans jedinstvenog kolektiva House Of Flamingo zapalio je prisutne.

MOSCHINO [tv] H&M kolekcija bit će lansirana u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, 8. studenoga ove godine, a u Hrvatskoj u Zagrebu u H&M Centar Cvjetni.

hm moschino

Tamara Kalinić, jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica i blogerica

hm moschino

Bojana Gregorić nije propustila spektakl u tvornici Pluto 

hm moschino

Glumice Ana Begic Tahiri, Ana Maras Harmander i Lana Gojak

hm moschino

Modni kreativci Loredana i Tomislav Bahorić

hm moschino

Nika Matić i Rita Rumora

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.