PINKO žene su odvažne i drugačije, ne boje se spajati nespojivo, birati jarke boje i upečatljive uzorke, a poznati monobrend i ove im je sezone ponudio kolekciju koju svaka može nositi na svoj način i biti zvijezda. Na modnoj špici u Teslinoj 13 u to su se uvjerile brojne ljubiteljice mode

pinko nova kolekcija

Svaka bi žena u ormaru trebala imati barem jedan odjevni komad koji je čini zamjetljivom i drugačijom od drugih, kako bi kroz dan kročila odvažno i puna samopouzdanja. Tim načelom vodi se i poznati talijanski monobrend PINKO koji već 40 godina jedinstvenim kolekcijama stavlja naglasak na eklektičan pristup stilu. U sve to uvjerile su se brojne ljubiteljice mode koje je PINKO okupio u svojoj trgovini u Teslinoj 13 u Zagrebu kako bi predstavio novu kolekciju i pokazao da će proljeće i ljeto 2019. biti prepuno boja, dezena i neodoljivog PINKO šarma.

pinko nova kolekcija

Spajajući kvalitetu talijanskog krojačkog zanata i prepoznatljiv modni DNK, PINKO iznova postavlja standarde suvremene ženstvenosti, kreirajući sofisticirani "ormar" koji krije lako nosive komade spremne za kombiniranje.

pinko nova kolekcija

Tako PINKO haljina, koja podsjeća na vruće dane rock & rolla, može biti poslovna uz jednobojni sako, senzualna uz široki remen ili otkačena spojite li je s trendi "shoes to rock" tenisicama s apliciranim neonskim detaljima. Nezaobilazna pratiteljica PINKO žene, Love Bag, bit će glavni adut svake odjevne kombinacije. Bogato ukrašena šljokicama s fluorescentnim odsjajem, ove sezone dolazi u poznatom matelassé uzorku.

pinko nova kolekcija

Uživajući u slatkim zalogajima i nazdravljajući proljeću na PINKO 'špici' u Teslinoj 13, vjerne klijentice i osobe iz javnoga života pokazale su kako rado nose komade s potpisom ovog brenda. One koje su sa sobom imale prepoznatljivu Love Bag torbicu, s oduševljenjem su pristale da im je PINKO kaligrafkinja personalizira ispisujući krasopisom njihova imena, inicijale, crteže i posvete. Jer, definitivno, veza žena i torbica zaslužuje poseban potpis!

pinko nova kolekcija

Agentica za Istočnu Europu za PINKO Danijela Kuprešanin, vlasnica dućana PINKO Marina Mazarekić, vlasnica dućana PINKO Sanja Palić, agentica za Istočnu Europu za PINKO Monika Matukina

pinko nova kolekcija

Glumica Mirna Medaković i voditeljica Ana Radišić pronašle su svoju Love Bag

pinko nova kolekcija

Nezaobilazna prijateljica PINKO žene s personaliziranim potpisom

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.