Najpoželjniji francuski brand naočala, IZIPIZI, ususret hladnijim danima koji su pred nama, predstavlja nove boje i modele koji nisu samo modni detalj, već štite oči ne samo od sunca nego i od plavog svjetla

izipizi cool heat

Ako u vašem modnom carstvu postoji neizbježan detalj, bez kojega ni ljeti ni zimi ne izlazimo iz kuće, a koji nas ujedno štiti – to su onda vaše naočale.

izipizi cool heat

Cool heat nova je kolekcija branda IZIPIZI, koja je u cijelosti inspirirana odvažnim i intenzivnim bojama. Dizajneri su se igrali teksturama i bojama, kako bi nova kolekcija u fokusu imala kontraste koji nam donose igru raznobojnim suprotnostima, baš poput i samog naziva kolekcije, Cool Heat. 

izipizi cool heat

Paleta kombinira tople i hladne tonove, a neutralnije nijanse ublažavaju kontrast te unose toplinu u vašu zimu. Cool heat kolekcija dostupna je u modelima sunčanih naočala, naočala za čitanje i zaštitu ekrana. Dostupne su u četiri boje: Neutral Beige, Warm Orange, Archi Blue i Cold Blue.

izipizi cool heat

Kvaliteta i vrhunski dizajn brenda IZIPIZI ovaj put, osim novih boja, donosi i novi model za čitanje,  #J. Taj retro, a ujedno i moderan okrugli model dolazi u klasičnih osam i četiri Cool Heat boje.

izipizi cool heat

Zakoračite u zimu s novim modelima, recite sivilu ne i zaokružite svoj outfit na najbolji mogući način – novom COOL HEAT kolekcijom!

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.