Raskošni komadi nakita bogatih boja i modni dodaci, koje izrađuje Šibenčanka Ivana Slavica Vunić, podići će svaku modnu kombinaciju. Čak i ako na sebi imate nešto najjednostavnije, njene naušnice, rajf ili ogrlica napravit će golemu razliku

ivana nakit sibenik

Ona je jedna od najomiljenijih hrvatskih dizajnerica nakita, koju na društvenim mrežama prate deseci tisuća žena i zadovoljnih klijentica, točnije preko njih 60.000. Ivana Slavica Vunić je odmalena vješta "s rukama" – oduvijek je, kako kaže, nešto ukrašavala, spajala i stvarala. Njen je nakit vrlo prepoznatljiv i na prvu će vas privući bojama, oblicima i raskošnim dizajnom. Osim što izrađuje nakit, ova kreativna Šibenčanka sama ga i vrlo vješto promovira, pa je njezin brend veoma popularan na društvenim mrežama.

nakit cijela

Ivana nam kaže kako je sve počelo prije nekoliko godina, nakon rođenja kćerkice Lorene, kada je počela izrađivati nakit kako bi si skratila vrijeme, čekajući supruga da se vrati s broda. Ono što je prvo izašlo iz njene radionice su naušnice po kojima je i ostala najpoznatija – najčešće su to upečatljivi predimenzionirani modeli naušnica kakve i sama voli nositi. Nakon što je od prijateljica i poznanica dobila oduševljene komentare na nakit i nakon što su narudžbe počele pristizati, Ivana je svoje kreacije počela prodavati putem Facebooka, a kasnije i Instagrama. Tada još nije ni slutila da će se ubrzo njezine naušnice i ogrlice naručivati iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta. Njezin nakit obožavaju poznate Hrvatice poput Lane Jurčević, Nives Celsius, Žanamari Perčić, ali i popularna svjetska DJ-ica Nikki Bellucci. 

ivana nakit sibenik

Prije nekoliko dana Ivana je lansirala prekrasnu novu kolekciju za proljeće/ljeto 2021., koja sadrži naušnice, rajfove, personalizirane ogrlice od kirurškog čelika, lančiće za naočale... Riječ je o još jednoj prepoznatljivoj Ivaninoj kolekciji koju krase bogat kolorit i upečatljivi modeli, a savršeno će pristajati uz ženstvene proljetne i ljetne modne kombinacije. Materijali korišteni za izradu nakita su razne vrste kristala, bisernih perli, kirurškog čelika te različite tkanine za izradu rajfova. Zaštitno lice nove kolekcije je prekrasna trenerica fitnessa Antonia Mišura, fotografije potpisuje fotografkinja Sanja Lydia, a make-up Ella MakeUp. 

ivana nakit sibenik

"Inspiracija za moju novu kolekciju je proljeće i dolazak toplijih dana nakon duge i hladne zime. Početak nove sezone donosi veliku, i s nestrpljenjem iščekivanu transformaciju garderobe, a proljetni outfiti ne bi bili potpuni bez ukrasa. Nakit je jedan od najposebnijih, ali i najpopularnijih proljetnih modnih dodataka. Kad je riječ o bojama, fokusirala sam se na pastelne tonove, 'ubacivši' poneki crveni i šareniji model koji podigne i najobičniju kombinaciju", kaže Ivana i dodaje kako su tu, naravno, i neizostavne neutralne kristalno bijela i crna za ljubiteljice klasika. 

ivana nakit sibenik

Više o Ivaninom nakitu potražite na Instagram profilu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.