Teo Perić, koji posljednjih godina dizajnira za modnu kuću  MAK, inspiraciju za novu kolekciju pronašao je u ženskoj snazi i Eviti Peron kao jednoj od najfascinantnijih ženskih povijesnih ličnosti. Nova kolekcija nosi naziv Eva i ponudit će izgled za hrabre i moderne žene koje su uvijek spremne otići u nepoznato

teo perić za mak, jesen zima 2013. 2014.

Upravo Evita Peron uvijek je probuđivala znatiželju i pomicala granice onoga što se smatralo ženstvenim. Bilo da je riječ o ženskoj intuiciji, neukrotivoj znatiželji ili njezinoj neočekivanoj snazi da uvijek čini ono sto se od nje najmanje očekuje, modna kuća Mak ovom kolekcijom izražava eleganciju u svoj njezinoj prekrasnoj raskošnosti.

teo perić za mak, jesen zima 2013. 2014.

Prilikom izrade ove kolekcije Teo Perić inspiriran je i samim materijalima koji kao da su iz prošlih vremena, koji svojim uzorcima daju dašak nekadašnjeg glamura. Bez obzira čime bio inspiriran, Perić nikada ne radi modni kompromis i svojoj modnoj viziji uvijek je ustrajan do kraja. U ovoj kolekciji naglasak je na teksturi, a to naglašava upotrebom različitih materijali poput pliša, vune, šišanog krzna i svile.

teo perić za mak, jesen zima 2013. 2014.

teo perić za mak, jesen zima 2013. 2014.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.