Sezona crvenog tepiha je otvorena, a jedan od Hrvaticama omiljenih dizajnera svečanih haljina, Ivica Skoko sljedećeg tjedna održat će reviju na kojoj predstavlja novu kolekciju glamuroznih, čarobnih večernjih izdanja

ivica skoko revija HNK zagreb

Predstavnik stare škole custom made kreacija, u koje su utkani sati i sati ručnog rada, proteklih tjedana radi na posljednjim detaljima modnog spektakla koji će se održati u hramu kulture, Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Drama, glamur i raskoš obilježit će reviju dizajnera Ivice Skoke koji ističe kako mu je slavlje života, ljepota posebnih trenutaka i senzualnost žene najveća inspiracija pri kreiranju kolekcije. 

 ivica skoko revija HNK zagreb

"Za mene je uvijek vrijeme da slavimo te posebne, slatke, čarobne trenutke u životu, bilo da je u pitanju vjenčanje ili da su u pitanju red carpet događanja. Ja živim i stvaram haljine za trenutke u kojima se moje klijentice žele osjećati posebno i žele biti najbolja verzija sebe. Moje kreacije samo pomažu istaknuti njihovu ljepotu, snagu, jedinstvenost i ženstvenost. Najveći mi je kompliment kad vidim koliko zrače ljepotom i samopouzdanjem u trenucima koji su njima jako važni i koje će vjerojatno zauvijek pamtiti", izjavio je dizajner Ivica Skoko ususret predstavljanju nove kolekcije. 

ivica skoko revija HNK zagreb

I baš kao što je proteklog ljeta pripremio pravi modno – scenski spektakl na tradicionalnoj reviji na otoku Krku, u Hrvatskom narodnom kazalištu Skoko će upriličiti dramatičan modni događaj. Fotografije koje su nastale ususret reviji, otkrivaju samo djelić atmosfere i spektakla. Na svakoj od haljina puno je ručnog rada, ušivanja dodataka koji crnim toaletama daju dozu glamura iz vremena starog Hollywooda. 

ivica skoko revija HNK zagreb

Za styling revije kao i najavne kampanje zaslužna je poznata stilistica Slađana Divjak, a kreacije će na reviji upotpuniti i predivan nakit Prahir. Za frizure je zaslužan salon PrimeVision, a  make up potpisuju vizažisti Učilišta Profokus. Lice najavne kampanje je mlada manekenka Matea Lalić, iz agencije Talia Model, a fotografije potpisuje poznati modni fotograf Zvonimir Ferina. 

ivica skoko revija HNK zagreb

Zepter predstavlja novu kolekciju Ivice Skoke u Hrvatskom narodno kazalištu, a još jedna modna noć za pamćenje bit će poslastica za sve ljubitelje visoke mode. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.