Samouvjerena i sexy, ali istovremeno izrazito romantična i nježna, eNVy room žena ove sezone, inače ljetne motive flore i faune, nosi prkosno u jesensko-zimskom razdoblju koje je pred nama

eNVy room nova kolekcija

Showroom poznatog modnog dvojca ovaj je tjedan bio prava urbana džungla, gdje su dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević prikazali svoju najnoviju kolekciju inspiriranu motivima tropskog bilja. Dosljedni svom modnom izričaju, dizajneri su i ovaj put stvorili modnu bajku koja je na jedinstven način objedinila žensku moć i snagu. 

eNVy room nova kolekcija

Novom kolekcijom dizajneri su romantici i ženstvenosti udahnuli novu notu modnog prkosa i pokazali lice suvremene žene. Motivi tropskog bilja glavne su okosnice koje zaokružuje novu kolekciju koja broji 30 modela, među kojima je desetak novih popularnih  vjenčanica.

eNVy room nova kolekcija

Kolekcija obojena u smaragdno zelenu, prljavo ružičastu, crnu i bijelu nudi pregršt elegantnih večernjih modela kao što su haljine midi dužine zvonolikog kroja, gala haljine izrađene od transparentnih materijala i svilenog satena ili pak precizno krojena odijela izrađena od delikatne čipke ili viskoznog  kadija.

eNVy room nova kolekcija

Akcent je ovaj put na golim leđima, koja su senzualno istaknuta tankim bretelama koje se isprepleću cijelom dužinom, dok su neki modeli ukrašeni lepršavim volanima. Kolekciju prate i modeli torbi u srednjoj i maloj veličini.

eNVy room nova kolekcija

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.