Francuski brend IZIPIZI predstavio je nove modele i boje skijaških naočala s kojima boravak na sniiegu postaje nezaboravno iskustvo, u što se uvjerio i snowboard kolektiv Sljeme Shred Masters kojima je Izipizi na snijegu najbolji saveznik u zaštiti njihovih očiju

izipizi sun snow

Iako naočale vrlo često shvaćamo samo kao modni dodatak, ne smijemo zaboraviti na njihovu važnu ulogu i u zimskim vremenima. Ako često skijaš, sigurno želiš vrhunsku vidljivost na snježnim padinama, a da biste to osigurali potrebne su vam kvalitetne naočale za skijanje! To posebno znaju svi ljubitelji skijanja, kada je boravak na snijegu i uživanje u zimskim radostima nezamislivo bez dobrih naočala.

izipizi sun snow

Francuski brand IZIPIZI za novu sezonu pripremio je Glacier i Sun Snow modele naočala koji osim svojih važnih zaštitnih uloga imaju i modernu estetiku, a to je razlog zašto se brojni zaljubljenici u zimske radosti odlučuju upravo za njih.

izipizi sun snow

Naočale su važan dio opreme, a posebno dolaze do izražaja ako uvjeti na stazi nisu idealni. To nam najbolje dočarava snowboard kolektiv Sljeme Shred Masters kojima je Izipizi na snijegu najbolji saveznik u zaštiti njihovih očiju. Snowboard kolektiv Sljeme Shred Masters koji sa snowboard klubom Jeti na Sljemenu vode školu boardanja za napredne koji žele isprobati freestyle vožnju, dok je klub Jeti uglavnom za polaznike početnike i popularizaciju snowboarda kao sporta. Ako je Izipizi odabir profesionalaca na snijegu, budite sigurni da ni vi nećete pogriješiti.

izipizi sun snow

IZIPIZI Sun Snow naočale predviđene su za bezbrižno uživanje u svakoj situaciji, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu. Posebno dizajnirano duplo staklo i potpuna ventilacija sprječavaju pojavu zamagljivanja, dok elegantan i sofisticiran izgled ovog modela jamči da će pristajati svakom obliku glave.

izipizi sun snow

Sun Snow naočale dolaze u dvije veličine (maloj i velikoj) te šest boja, kako bi svatko mogao pronaći model koji mu najbolje pristaje. Nisu zanemareni ni skijaši i skijašice slabijeg vida, kojima dizajn omogućuje istovremeno nošenje naočala za dioptriju. Sve ove karakteristike modela koji će zasigurno osvojiti brojne poklonike i u Hrvatskoj izmamit će osmijeh na lice svakom pravom ljubitelju dogodovština na snijegu.

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici, po iznimno povoljnim cijenama. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.