...pokreću, naravno, Victor & Rolf čija najnovija kolekcija malih crnih ljepotica nosi svemirski naziv „Capsule Collection". Sve žene koje vole slavni dizajnerski dvojac, a ne znaju što bi s njihovim skupim šarenim haljinama punim slojeva tila, moći će od početka prosinca, u svjetskim robnim kućama i outletima, po relativno povoljnim cijenama nabaviti pet divnih malih crnih haljinica

victor and rolf, black dress capsule collection

"Victor & Rolf Black Dress Capsule Collection" naziv je kolekcije od pet malih crnih haljina koje je dizajnirao slavni fashion duo za sljedeću toplu sezonu (naravno, apsolutno su idealne i za blagdanske domjenke i partyje koji slijede). Linija je to od pet dopadljivih malih crnih haljina koju će dva kreatora, ubuduće, obnavljati svake sezone.

"Najprije smo se zapitali tko su osobe koje bi mogle nositi ovakve haljine: proučavali smo siluete, različite tehnike, vintage modele pa svaka kreacija posjeduje duh žena, proizašlih iz naše maste. Rezultat može biti fluidan, strukturiran ili vezen, ali uvijek posebnog izgleda", istakli su poznati Nizozemci.

victor and rolf, black dress capsule collection

Ostvarili su pet haljina „posuđenih" od stila izrade donjeg rublja, znalački providnih, zabavnih mašni i senzualnih korzeta. Neobičnog naziva "Black Beauty", kratka haljina od tafta ukrašena velikom mašnom i pliseom nalik na vodopad, svakako je kraljica kolekcije. Može se nabaviti u svim prodavaonicama i prodajnim punktovima slavnih osnivača branda "Victor & Rolf". Velik uspjeh postiže i haljina "Black Dahlia", kojoj je cijena 775 eura. Poigrava se fluidnošću i dopadljivim pojasom, dok je dekolte obrubljen velikim, kosim reverima. Jako popularna, haljina nazvana "Black Hole" može se nabaviti za 1 145 eura. Skrojena od crnog muslina, svile i tafta, dok istodobno namjerno - otkriva i pokriva tijelo. Pojas i otvor su vezeni skupocjenim vezom. "Black Rose" je izrađena od svilenog tila pa joj je donji dio uzdignut a naramenice posute sitnim kristalima. Cjeni se 1 275 eura. Zadnja iz ovgodišnje kolekcije je haljina koju su Victor & Rolf nazvali "Black Dream" i koju prodaju za 750 eura.

Linija "Capsule" se može nabaviti od početka prosinca u outlet prodavaonicama koje prodaju modele poznatih marki, ali i u velikim robnim kućama diljem svijeta.

victor and rolf

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.