Poput djevojačke bajke, iz nekog starog obiteljskog foto-albuma, sa sjećanjima na dokono jesensko poslijepodne i šetnju raskošnim vrtom, prepunim otpaloga lišća - tako izgleda nova, romantična kampanja za Chanelovu kolekciju jesen-zima 2009. Lagerfeld to stvano dobro radi!

chanel kampanja jesen-zima 2009Manekenka Heidi Mount, nastavlja reklamnu suradnju sa slavnom kućom Chanel. Ovoga je puta u društvu danskog top modela, Freje Beha Erichsen. Djevojke su ponovno fotografirane u privlačnom ugođaju tek kupljenog imanja Karla Lagerfelda, u američkom Vermontu. Prošlosezonska je kampanja snimljena u interijerima kreatorove predivne vile, a kampanja za sljedeću jesen i zimu je ostvarena u raskošnom vrtu.

Poput djevojačke bajke, iz nekog starog obiteljskog foto-albuma, sa sjećanjima na dokono jesensko poslijepodne i šetnju raskošnim vrtom, prepunim otpaloga lišća - tako je to Lagerfeld zamislio za predstojeću hladnu sezonu - vrlo romatično, profinjeno i šik.

Elegantna i ležerna šetnja manekenki u retro stilu, poput onoga s početaka 20. stoljeća, napravljena u crno-bijeloj tehnici, djeluje kao da je izašla iz albuma uspomena Velike Gospođice, kako su zaposleni u njezinom brendu nazivali nezaboravnu Coco Chanel. Fotograf kampanje je, naravno, vječni Karl.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.