Nakon što je prošlog mjeseca predstavio novu kolekciju za sezonu jesen-zima 2014./2015., poznati dizajner Ivan Alduk predstavlja lookbook iste kolekcije. Riječ je o izrazito senzualnoj i glamuroznoj kolekciji naziva „Peek-A-Boo" iz koje smo izdvojili tri modna hita - očaravajuće smaragdne haljine idealne za svečane prilike

ivan alduk, zelena haljina peek a boo

Kolekcija se sastoji od senzualnih modela koji laskaju ženskim oblinama i naglašavaju samo onaj dio tijela koji se želi istaknuti. Vrlo odmjereno je dozirana dužina haljina, prorezi ili otvori na leđima tako da se nikad ne pokaže previše već taman koliko je potrebno da se izazove reakcija i da žena ostane primjećena.

"Novom kolekcijom htio sam ponuditi prikriveni luksuz koji za namjeru ima istaknuti ženu iz mase, što i jest poanta dizajnerske odjeće. Reakcije na novu 'Peek-A-Boo' kolekciju za jesen-zimu 2014/15. iznimno su pozitivne i jako sam sretan povratnim komentarima." rekao je Ivan Alduk.

ivan alduk, zelena haljina peek a boo

ivan alduk, zelena haljina peek a boo

Kolekcija je nastala na temeljima glam-rocka 70-tih i pročišćenog seksepila 90-tih, a posebnu pozornost privlače tri prekrasne smaragdno zelene haljine koje su već postale omiljeni modni odabir domaćih trendseterica. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.