Ne zaboravljajući da snažna i suvremena diva danas živi u pokretu te nakit nosi u dnevnim i u večernjim kombinacijama, FREYWILLE pri kreiranju luksuzne 18kt & diamonds edicije stavlja naglasak na harmoniju elegancije i minimalizma 

Nova FREYWILLE kampanja

Od davne 1951. godine FREYWILLE kreira bajkovite kolekcije nakita prepoznatljive po nevjerojatnom koloritu i upečatljivim motivima koji slave velikane slikarstva te najljepše ljudske emocije.  Svaki komad nakita se izrađuje ručno, složenim postupkom oslikavanja i pečenja emajla u čak više od 100 pojedinačnih koraka.

Nova FREYWILLE kampanja

U bogatom spektru čarobnih oblika nakita, posebno se ističu oni u kojima je kolorističan emajl uokviren čistim 18kt zlatom i dijamantima. Radi se ekskluzivnoj ediciji  unikata kolekcionarske vrijednosti, a čini ju nekoliko raznovrsnih oblika poetičnih imena: Aurora, Gloria i Luna Piccolissima. 

 Nova FREYWILLE kampanja

Zbog jedinstvene obrade i formiranja 18kt zlatnih okvira od strane najvještijih austrijskih zlatara, te minucioznog, ručnog umetanja svakog pojedinog dijamanata na ili uz njihove rubove, Ove vrhunske kreacije okružuje nevjerojatna zlatna aura. Upravo u tome se krije tajna onih posebnih komada nakita koji na mističan način odgovaraju svakoj puti, a s njima lice ili ruke izgledaju kao da su okupani glamuroznim, svilenkastim sjajem. 

Nova FREYWILLE kampanja

Nova FREYWILLE kampanja

Izuzetne FREYWILLE minijature možete isprobati u zagrebačkom butiku u Preradovićevoj 2, no vjerujemo da će vas tamo oduševiti i bogat izbor svih ostalih FREYWILLE kolekcija. Zasluge za novu FREYWILLE kampanju idu talentiranom fotografu Enriqueu Badulescu, a u ulozi modela zasjala je prelijepa Viktoria Bobrikova. Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique na ili  Facebook stranicu.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.