Predstavljamo vam prvu uslugu stilističkog online savjetovanja u Hrvatskoj, koja omogućava stilističke usluge i olakšava shopping iz udobnosti vlastitog doma. Iza ovog cool projekta stoji mlada Bjelovarčanka Ivana Pavić, modna stilistica koja će vam olakšati izbor odjeće za svakodnevne obaveze i posebne prigode 

virtual stylist ivana pavic

Nemate vremena? Više preferirate online kupnju od one fizičke? Želite unaprijediti svoj modni stil i dobiti konkretno isplanirane outfite sukladno prigodi i vašoj tjelesnoj građi? Ne znate gdje što kupiti i potražiti  te želite savjet stručnjaka? Virtual Stylist će to učiniti za vas! Riječ je o jedinstvenoj usluzi čiji je glavni cilj pomoći ljudima oko potrage za savršenom modnom kombinacijom, ali i odbaciti predrasude kako su modni stilisti rezervirani isključivo za celebrity svijet. Iza ove ideje stoji modna stilistica Ivana Pavić, dobro poznato ime na hrvatskoj modnoj sceni: "U svom dosadašnjem radu susretala sam se s puno ljudi van modne, showbizz i event industrije koji su me s velikim zanimanjem ispitivali o mome poslu i u većini slučajeva razgovor bi se završio na tome da i oni žele i trebaju uslugu stilista u svom svakodnevnom životu, no iz straha i neznanja sve bi ostalo na riječima i pokojem usputnom savjetu".

virtual stylist ivana pavic

Cilj ove usluge je svim ljudima približiti stilističke usluge i olakšati im izbor odjeće za svakodnevne obaveze i posebne prigode. Također usluga je cjenovno prihvatljivija od stilističkog savjetovanja uživo te nema lokacijskog i vremenskog ograničenja. Puno je žena, ali i muškaraca koji se oblače neadekvatno svojoj tjelesnoj građi, masi, visini i često pogrešnim kombiniranjem odjeće i modnih dodataka  sebi naprave dodatni problem te si primjerice dodatno skrate figure ili pak sakriju dijelove tijela koje bi trebali otkriti. Važno je shvatiti činjenicu da nismo robovi odjeće, nego da ona nama služi. I dalje živimo u svijetu gdje  je vizualni dojam prvi kontakt koji se ostvaruje i zašto ga ne učiniti najboljim mogućim.

virtual stylist ivana pavic

Visual Stylist namijenjen je svima onima koji žele savjet profesionalca, poboljšati svoje modne odabire ili ih promijeniti iz korijena. Visual Stylist štedi vrijeme koje biste inače potrošili lutanjem po trgovinama ili webshopovima i servira pred vas gotove modne kombinacije koje vi odlučujete hoćete li i kada kupiti. Ovu uslugu možete naručiti na sljedećoj web lokaciji , gdje vas čekaju detaljne informacije kako usluga funkcionira kao i koraci samog naručivanja usluge.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.