Moschinov kreativni direktor okupio je prijatelje kako bi pokazao pozitivnost i ljubav, koji su u središtu zabavne, otkačene i glamurozne i kolekcije

Moschino tv H&M lookbook

"Kad god dizajniram, razmišljam o svojim prijateljima. Moschino [tv] H&M lookbook je poput proslave; naglašavajući zabavu, žar, kreativnost i energiju ljudi i kolekcije", kaže Jeremy Scott, Moschinov kreativni direktor, koji je ekskluzivno na H&M dizajnirao kolekcije koja slavi raznolikost i prijateljstvoi. 

Moschino tv H&M lookbook

Visoku energiju Moschino [tv] H&M kolekcije, uz sve Moschinove začine poput pop glamura, uličnog stava, humora, među ostalima, nosili su Aquaria - dobitnik RuPaulove Drag Race sezone 10, Amiaya - blizanci i influenceri Aya i Ami, Sakura Bready - asistent Jeremy Scotta u Moschinu te Pablo Olea - najbolji prijatelj Jeremyja i voditelj Moschinovih globalnih komunikacija i PR-a.

Moschino tv H&M lookbook

"Volim kako Jeremy snima duh Moschino [tv] H&M u lookbooku. Ovo je glasna i ponosna kolekcija za svakoga tko se želi zabavljati, bez obzira na to tko ste i gdje ste", kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica H&M-a.

Moschino tv H&M lookbook

H&M je upravo pokrenuo i Moschino [tv] H&M giphy naljepnice za Instagram Stories, Snapchat i iMessenger kako bi korisnici mogli dodati vlastiti sadržaj. Dostupni su i animirani logotipi i amblemi iz kolekcije, kao i giphys samog Jeremyja koji širi ljubav kolekcije. Lookbook je snimio i uredio Jeremyov dugogodišnji suradnik i fotograf Marcus Mam i stilist Carlyne Cerf de Dudzeele.

Moschino tv H&M lookbook

Moschino [tv] H&M će biti dostupan u odabranim trgovinama širom svijeta, a online na HM.com, 8. studenoga.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.