Brend Zagreb Social Club predstavio je prve proljetne komade, a glavni motiv je detektiv Taco

zagreb social club

Proljetna kolekcija brenda Zagreb Social Club ima zanimljiv motiv koji je odmak od njihove prepoznatljive reinterpretacije grba grada Zagreba.

zagreb social club

"Secret Taco Society i detektiv Taco nastali su tijekom brojnih večera s prijateljima na kojima sam pripremao svoje omiljeno jelo - tacos. Budući da je to jelo koje je idealno za proljetne i ljetne dane, bilo je logično da i zaživi na našim komadima iz proljetne kolekcije. Da nismo jedini koji dijele ljubav prema ovom meksičkom specijalitetu, govori i činjenica da je veći dio kolekcije rasprodan u fazi prednarudžbe", rekao je Ali Mirza Mulabegović.

zagreb social club

Osim Secret Taco Society majica dugih rukava i šilterica, kolekcija donosi i upcycled prsluke na koje je apliciran slogan brenda "All Smiles Ahead".

zagreb social club

"Kroz proljetni editorial smo željeli pokazati kako kombinirajući upcycled i vintage modu s baznim komadima možete imati kombinaciju za svaku priliku", zaključio je Ali Mirza.

zagreb social club

U Zagreb Social Club showroomu na adresi Smičiklasova 22, osim nove proljetne kolekcije, dostupna su također kimona i pidžame zagrebačkog brenda younghearts te selekcija vintage denim jakni i košulja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.