Nekako s proljeća, svake godine nas razveseli nova kolekcija legendarnih startasica. Predstavljamo vam modele u kojima ćete s lakoćom izraziti svoj stil i pokoriti ulice. Leo i Zebrica, Moj prijatelj Willy, Toaletni papir… sve ih želimo, a vi?

startas kolekcija proljece 2021

Kada ih vidite, poželjet ćete ih uvrstiti u svoju proljetnu must have kolekciju i nećete požaliti jer nova Startas kolekcija postat će hit sezone! Sve što trebate je odabrati model koji se najviše uklapa u vaš stil.

startasice proljece 2021 borovo

U proljeće se sve budi, probudite u sebi divlju stranu s modelima Leo i Zebrica. Ovi su modeli izrađeni od prirodnih materijala i dolaze u brojevima od 36 do 42. Raznježite se Startas modelom Moj prijatelj Willy i on će vam pomoći plivati u moru jednoličnosti. Moj prijatelj Willy je izrađen u dječjoj i ženskoj varijanti u brojevima od 30 do 42. 

startasice proljece 2021 borovo

Pokorite ulice razlivenim bojama hipija. Hippie dolazi u dječjoj i ženskoj varijanti u brojevima od 30 do 42 i u trenu podiže raspoloženje, ali i svaku modnu kombinaciju. U retro znaku stiže Unisex model Vinyl za sve zaljubljenike u prošla vremena. Startas Vinyl dolazi u brojevima od 41 do 47 i uistinu je najležerniji model koji će zasigurno postati hit proljeća! Opskrbite se na vrijeme simbolom Novo normalnog doba! Startas Toaletni papir kreiran je od eco friendly materijala i dolazi u brojevima od 36 do 42.

startas kolekcija proljece 2021

Uskočite u ružičasti Startas svijet! Cijena vaših omiljenih Startasica je 229 kuna, a dostupne su u Borovo prodavaonicama i na webshopu. Na novu Startas kolekciju Borovo vam daruje 20% popusta koji možete iskoristiti do 5. travnja 2021.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.