Prosinac je osvojila nova vrsta elegancije – ona koja uključuje klasiku, a ujedno naglašava i stav. Modna kuća Croata pripremila je odličnu kolekciju upečatljivih šal-kravata kao zanimljivu alternativu svojim prepoznatljivim šalovima za nju i kravatama za njega

šal kravata, croata

Razigrane šal-kravate napravljene su od nježne svile očaravajućih dezena, a nose se na sasvim drukčiji način. Ovisno o vezanju, na njoj će biti šal, a na njemu kravata. Njihova posebnost leži i u ručnoj obradi te posebnom načinu slaganja dijelova šala kako bi on neovisno o načinu vezanja stajao kao saliven.

Dizajneri su se ove godine igrali s dužinama, kolorima i dizajnom dezena kako bi stvorili savršeni šal namijenjen odvažnim osobama koje imaju stil, ali i odlučan stav. Svilena šal-kravata crvene boje, prebačena oko vrata preko male crne haljine ili pak one u naglašenoj boji, na njoj će se preobraziti u statement dodatak. Na muškarcu će ova sasvim drukčija kravata privući pozornost modnih znalaca.

šal kravata, croata

 

Par koji se pojavi na nekom eventu, dočeku Nove godine ili božićnom partyju u istim dodacima zračit će pomaknutom, ali i klasičnom elegancijom. Prosinac je mjesec darivanja, a ovi šalovi definitivno su najpoželjniji modni dodatak koji možete darovati i njoj i njemu, bez obzira na dob. Dar ispod bora koji će svatko poželjeti!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.