Najljepši poklon je darivati druge, no ponekad je teško biti originalan i odlučiti što bi dragoj osobi moglo u trenu izmamiti osmijeh. Ono čime zasigurno ne možete pogriješiti je nakit s dijamantom. Elegancija, bezvremenost, minimalizam te neizostavna doza sjaja uvijek oduševe

lei dijamantni nakit

Ne kaže se stoga uzalud da su dijamanti vječni te su kao takvi jači od svih trendova, ali i izvrstan način izražavanja vlastitog stila. Osim u posebnim prigodama, mogu se nositi i svakodnevno, mogu se ostaviti sljedećim naraštajima jer nikada ne izlaze iz stila. Dijamantni nakit uistinu ima svoju čar i vrijednost te upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju. Sve su to samo neki od razloga zašto je dijamantni nakit odličan izbor za najotmjeniji poklon ovih blagdana kojim se ne može pogriješiti, bilo da se radi o naušnicama, narukvicama, ogrlicama ili prstenju. 

lei dijamantni nakit

Poznati francuski književnik Victor Hugo davno je rekao da, kada ne bi bilo žena, dijamant bi bio tek običan kamenčić. Stoga pri odabiru savršenog komada nakita u obzir uzmite to kakva je osoba koju darujete, što je karakterizira i kakav modni izričaj njeguje. Na taj način možete biti sigurni da će nakit za koji se u odlučite izazvati najiskrenije emocije kod onoga kome je namijenjen. Bilo čiju osobnost, karakter i stil lako možete istaknuti i uz jedinstveni nakit ekskluzivnog branda LEi jewelry. Upravo je LEi predstavio svoj najnoviju blagdansku kampanju koja može poslužiti kao inspiracija svima koji su u potrazi za savršenim poklonom. 

lei dijamantni nakit

LEi nakit potpuni je pogodak, jer s 18-karatnim zlatom i dragim kamenjem pokazuje da je elegantan, decentan i bezvremenski. Ovaj će poseban nakit dati završni „touch“ svakom stilu i možete biti sigurni da će dijamanti, safiri, rubini, smaragdi te biseri koji se nalaze u širokoj ponudi teško koga ostaviti ravnodušnim kada otvore svoj dar. 

lei dijamantni nakit

LEi nakit se može kupiti u LEi poslovnici na adresi Gajeva 4, u Zaks Arena Centar u Zagrebu, u Zaks Robna kuća Rijeka, te u CCO Split i Zadar. Dio asortimana dostupan je i na službenoj internetskoj stranici

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.