Mnogo toga ove je godine otkazano, ali nije otkazana zima, kada ne samo da želimo ugrijati stopala, nego nam je važno odabrati udobnu i oku ugodnu obuću. ECCO Tredtray urbane gležnjače idealan su odabir za svaki dan, a možete ih pronaći u bijeloj, crnoj i crvenoj boji

veljaca ecco tredtray gleznjace

Novo normalno često nas odvaja od naših rutina, rituala, prijatelja i obitelji. U ovim vremenima kad je socijalna distanca promijenila naše živote, tražimo načine kako popuniti naše slobodno vrijeme van uhodanih rutina. Jelena Veljača, višegodišnja ambasadorica branda obuće ECCO svoje nove rituale pronašla je u svakodnevnim šetnjama i istraživanju parka Maksimir. Jelena je ostala vjerna svom modnom odabiru te za sve svoje aktivnosti na otvorenom bira model ECCO Tredtray koji joj pruža od udobnosti i topline koju očekujemo od obuće za hladne zimske dane do mogućnosti modne igre koju omoguće ovaj urbani model. Skandinavski dizajn, svakodnevna udobnost i savršeno pristajanje odlika su ovog modela urbanih gležnjača koje dolaze u bijeloj, crnoj i crvenoj boji.

veljaca ecco tredtray gleznjace

ECCO je jedan od vodećih svjetskih brendova za cipele koji kombinira prepoznatljiv skandinavski stil i udobnost. Uspjeh ovog brenda izgrađen je na proizvodima sa sjajnim pristajanjem i kožama najveće kvalitete. ECCO posjeduje i upravlja svakim aspektom lanca vrijednosti od vlastitih štavionica do maloprodajnih dućana. Proizvodi ECCO brenda prodaju se u 90 država, s više od 2200 ECCO trgovina i više od 14.000 prodajnih mjesta. ECCO je kompanija koja je u obiteljskom vlasništvu, osnovana u Danskoj 1963. i zapošljava više od 21.000 ljudi širom svijeta.

veljaca ecco tredtray gleznjace

ECCO prodajna mjesta: Ilica 14, Arena centar, CC One East, Avenue Mall, CC One Split, Mall of Split, Tower centar Rijeka, Max City Pula.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.