Potaknuta uspjehom prošlogodišnje kolekcije Diana Viljevac i ovoga puta krenula je uzlaznom putanjom.  No, ovoga puta donosi kolekciju inspiriranu cvijećem i tajanstvenom ženom iz Arlesa u suradnji sa francuskom kućom  L'Occitane. U ulozi zaštitnog lica je Iva Šarić Leko koja je pravi primjer ljepote i ženstvenosti kakav Dijanin dizajn i predstavlja

diana viljevac i iva šarić leko

Haljina je bila i ostala vječna inspiracija Dijane Viljevac, no ovaj put njene ideje i vizije odvele su je u rajske vrtove cvijeća, mirisa i plesa. Raskošnost i glamur su prisutni u svakom momentu. Upravo inspiraciju za novu kolekciju dizajnerica je pronašla u mističnoj ženi iz Arlesa koja nas svojom pojavom vodi u francusku Provansu, u polje cvijeća i prirodu. Senzualnost, ženstvenost, fatalnost i tajanstvenost same povijesti Francuske probudit će u svakoj ženi glamur i ženstvenost koja je u svojoj punoj formi došla do potpunog izražaja upravo u ovoj kolekciji.

diana viljevac i iva šarić leko

diana viljevac i iva šarić leko

U kolekciji se pronalaze samo unikatne ili limitirane haljine gdje svaka ima svoju priču koja je inspirirana nježnim božurom i ružama. Posebnu pažnju kao i uvijek dizajnerica je posvetila konstrukciji koja je detaljno osmišljena, te samoj izradi haljina. Čipka, organdi te ručno obrađivane latice i zlatni listići čipke su ručno aplicirani na haljine. Boje koje se prelijevaju čine haljinu mekom i fluidnom dok je igra aplikacija na haljini ugodna oku  te je izričito lagana i nosiva.

diana viljevac i iva šarić leko

Nova kolekcija je dostupna u showroomu na adresi  Gajeva 28 , također imate priliku tokom ove suradnje ostvariti popust od 20% ukoliko kupite pakete u dućanima L'Occitane iz nove kolekcije. Akcija traje do  isteka zaliha.

Foto: Goran Matijašec
Model: Iva Šarić Leko
Make up: Mirta Velčić
Hair: Salon Teuta
Jewellery: Iva Viljevac

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.