Omiljeni domaći dizajner Rober Sever predstavio je svoju treću proljetnu kolekciju, koja je savršena za sve prigode. Bijela, s detaljima u bež i ružičastim nijansama, kolekcija "Zoja" ovog će proljeća oduševiti sve zaljubljenice u klasične modne kombinacije s pomakom

robert sever kolekcija zoja

U trećoj proljetnoj kolekciji pod imenom ZOJA poznati hrvatski brand donosi nastavak proljetne priče koji se ove sezone proteže na čak tri etape. Ovu pret-a-porter kolekciju čini 20 odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek  kompletirane nakitom i modnim detaljima  u total look. Kroz vizuale novog LookBooka brand nastavlja autentičnu stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju.

robert sever kolekcija zoja

"U ovoj, trećoj proljetnoj kolekciji fokus nam je bio prije svega na bijeloj bolji kao osnovnom motivu, uz koju smo dodali diskretne detalje u bež i roskastim tovovima.Sama inspiracija je priroda, cvijeće poput ljiljana, božura, kala i jorgovana, nježni i ženstveni oblici koji su nas potaknuli na stvaranje ove kolekcije.Uvijek sam presretan kada je proljeće u punom cvatu, jer me cvijeće osobno podsjeća na ljepotu prirode, i uvijek me veže za žene koja su  moja vječna inspiracija.Kod stvaranja i proizvodnje prije svega razmišljamo kako bi ispunili potrebe naših klijentica i žena općenito, naravno s nekom zanimljivom estetskom pričom koja nam služi kao light motiv pri stvaranju kolekcije. Fokus je kao i uvijek na vrlo nosivim komadima garderobe, koji su lako primjenjivi za dnevne situacije, pritom razmišljajući o tome kako svaka žena želi biti praktična i funkcionalna u dnevnim situacijama", kaže Robert Sever.

robert sever kolekcija zoja

Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena u najboljoj maniri tradicionalne izrade te je prijedlog za tople proljetne dane koje su pred nama– prije svega od svakodnevne odjeće za posao i dnevne potrebe klijentica.

robert sever kolekcija zoja

"Bijela boja odlična je za dnevne kombinacije i funkcionira u svim prilikama- od poslovnih do opuštenih, privatnih trenutaka. Upravo smo zato kao kontrast bjelini odlučili snimiti fotografije LookBooka u prirodi, u noćnim satima ispred tek procvalih cvjetova bazge. Ove fotografije uvod su i  u nastavnu kreativnu priču ove obljetničke godine za RS brand te ćemo ju nastaviti u nadolazećoj Resort kolekciji", kaže Robert  Sever.

robert sever kolekcija zoja

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.