Lejla Filipović prikazala je u svom u LD Store u zagrebačkoj Mesničkoj 5 capsule kolekciju pod nazivom Recover. Nakon što je prije dvije godine otvorila trgovinu odjeće LD store u kojoj nudi modne komade visoke kvalitete uvezenu iz Turske i Italije, Lejla je počela i sama kreirati te eksperimentirati vlastitom mini kolekcijom

lejla filipovic, keune

Lejla Filipović s Tarikom Filipovićem i Goranom Bogdanom

"Primijetila sam da dame koje dolaze u LD store rado biraju odjevne predmete koje sam sama dizajnirala. S vremenom se kolekcija proširila. Kolekcija Recover sadrži više stylinga: za posao, izlazak i slobodno vrijeme. Ona je praktična, ali i romantična jer uvijek nastojim provući neki ženstveni motiv, bilo da je riječ o volanima, čipki ili cvjetićima.", kaže Lejla i otkriva kako ju je za naziv Recover inspirirala linija So Pure za njegu kose brenda Keune, čije je zaštitno lice.

lejla filipovic, keune

Lejla Filipović i Ivan Alduk

lejla filipovic, keune

lejla filipovic, keune

lejla filipovic, keune

lejla filipovic, keune

"Kao što Keuneova linija obnavlja kosu, tako moja mini kolekcija relaksira i odmara moju dušu, a još sam sretnija ako time usrećujem druge.", zaključuje Lejla. Kolekcija sadrži i simpatične majice koje je dizajnirala Ana Grgurić s Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a ukrasila Marija Ivandić, zadarska dizajnerica nakita Sia Art.

lejla filipovic, keune

Lejla Filipović i Larisa Lipovac

Uz neizostavnu podršku supruga Tarika i prijatelja te poslovnih suradnika Tajane i Berislava Pećanića iz Keune Adriatica, reviju su došla pogledati mnoga poznata lica: Goran Bogdan, Ana Begić, Joško Lokas, Larisa Lipovac, Ornela Vištica, Marija Borić, Ivan Alduk, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić dvojac iz Elfsa, Kristina Burja, Ivana Tomas, Alma Bukvić i mnogi drugi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.