Nakon što je dizajnirao neodoljivo elegantnu i profinjenu kolekciju zaručničkog prstenja koja je motivima poput mašne i satenske vrpce pratila njihov prepoznatljiv dizajnerski rukopis, modni dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović upustio se u novu modnu pustolovinu i kreirao čarobnu kolekciju vjenčanog prstenja

envy room vjencani nakit

Nekoć davno naši preci vjerovali su kako je samo četvrti prst lijeve ruke "venom ljubavi" direktno povezan sa srcem. Zbog tog su vjerovanja, kako bi srce zauvijek doticala ljubav, vjenčani prsten smjestili upravo na prstenjak, a u našoj se kulturi tamo nosi i danas, stoljećima kasnije. I premda neke običaje uopće ne propitujemo, vjenčani je prsten bez premca najposebniji komad nakita, prožet bogatom poviješću i tradicijom, ali i neupitnom sentimentalnom vrijednosti i simbolikom. Njegov kružni oblik, bez kraja i početka, simbol je neraskidive povezanosti, cjelovitosti i vječnosti, znamen zajedništva i odanosti, ali i podsjetnik na obećanje o bezuvjetnoj ljubavi. 

envy room vjencani nakit

Zbog njegove vrijednosti i posebnosti, vjenčani prsten gotovo nikada ne skidamo s prsta, pa nimalo ne čudi što se on bira s posebnom pažnjom kako bi na najvjerniji način dočarao vječnu vezu dvoje ljudi, a pritom i beskompromisno zadovoljio njihove estetske preferencije.

envy room vjencani nakit

Nakon što je dizajnirao neodoljivo elegantnu i profinjenu kolekciju zaručničkog prstenja koja je motivima poput mašne i satenske vrpce pratila njihov prepoznatljiv dizajnerski rukopis, modni dvojac eNVy room upustio se u novu modnu pustolovinu i kreirao kolekciju vjenčanog prstenja. 

envy room vjencani nakit

Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, čiji modni studio već dugi niz godina slovi kao nezaobilazna postaja mnogih budućih mladenki kada je u pitanju odabir vjenčane haljine, posebnu su prigodu vjenčanja oplemenili kolekcijom koju čine četiri modela prstena.

envy room vjencani nakit

Imajući na umu posebnost vjenčanog prstena, ali i njegovu neprocjenjivu emocionalnu i estetsku vrijednost, modni je tandem dizajnirao elegantnu, profinjenu i vrlo decentnu kolekciju izrađenu u četiri varijante boja, popularnoj rose gold nijansi te klasičnim bojama bijelog i žutog zlata, uz dodatak dijamanta - nezamjenjivog dragog kamena koji svojom ljepotom i trajnosti prkosi prolaznosti vremena.

envy room vjencani nakit

Novu kolekciju vjenčanog prstenja s eNVy room potpisom kao i onu zaručničkog, uz broš i narukvicu u svim varijantama ponuđenih boja, možete pronaći u ZAKS-ovim prodavaonicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.