Domaći street style brend Salut ! ove jeseni nam donosi kolekciju sweatshirt majica i tunika jedinstvenog dizajna, izrađenih od ugodnog 100% pamuka, obogaćenog detaljima od etno vezenog materijala, koji je ovogodišnjim modelima dao dozu prepoznatljivosti i posebnosti, na hrvatski način. Nove modele krase volani, tzv. "Bell" rukavi i neizostavna karakteristika Salut ! modela - asimetrija

salut dizajn

Etno kolekcija posvećena je hrvatskoj modi i tradiciji, koje uspješno spaja u urbane i "chic" modele sweatshirt majica i tunika s tradicionalnim etno detaljima. Upravo i sami modeli nove kolekcije, nose imena tri hrvatska grada : Issa, Siscia i Korkyra.

salut dizajn

salut dizajn

Dizajnerica Ana Toš otkriva kako joj je nova kolekcija Jesen/zima 2016 donijela veliki izazov u želji za spajanjem trendi i urbanog s tradicionalnim i etno elementima. "Volim izazove, a ova kolekcija je bila velik izazov, jer u spajanju dvaju potpuno različitih stilova, uvijek ste na tankoj granici između dobitne kombinacije i karikature. Mislim da smo uspjeli dobiti nešto novo i drugačije, a još uvijek ostati decentni i odmjereni u detaljima i dizajnu." Majice i tunike dolaze u crnoj i bijeloj boji te dva etno uzorka i zasigurno će biti traženi stanari Vaših ormara ove jeseni.

salut dizajn

salut dizajn

Detalje potražite na Salut! profilima na Facebooku i Instagramu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.