Američka web stranica Business Insider, specijalizirana za financijske i poslovne vijesti, nakon testiranja puno pametnog nakita, odabrala je i proglasila najboljim komadom pametnog nakita u cjelini, upravo Bellabeatov Leaf Urban

bellabeat leaf urban pametni nakit

Testirajući puno pametnog nakita koji se može naći na tržištu,  stručnjaci američke web stranice Business Insider utvrdili su kako je Bellabeatov Leaf Urban sveukupno najbolji komad pametnog nakita za većinu žena. On je usavršeni spoj tehnologije i modernog dizajna nakita.

bellabeat leaf urban pametni nakit

Pokazao je da pametan nakit ne mora biti niti ružan, niti super muški oblikovan, kako bi bio visokotehnološki koristan. Taj komad pametnog nakita u obliku lista pretvara fitness tracker u umjetničko djelo. Može se nositi kao narukvica, ogrlica ili broš, ne ometa korisnicu dodatnim ekranom, baterija mu traje do 6 mjeseci i uz to može pratiti vašu aktivnost, razinu stresa, hidriranje, menstrualni ciklus, meditacije i spavanje. Bežično se povezuje s mobilnom aplikacijom. Koristeći algoritam, Bellabeat  može predvidjeti i vašu otpornost na stres bilo kojeg dana. Na primjer: ako kažete da niste dobro spavali, da niste vježbali i da ste zaostali u vježbama meditacije – on će predvidjeti da ćete toga dana možda biti podložniji stresu.

bellabeat leaf urban pametni nakit

Aplikacija ima i dodatni segment koji omogućava pristup novim i ekskluzivnim audio i video sadržajima. Tu možemo naći sve, od savjeta vezanih uz teme ženskog zdravlja i ljepote do prikaza vježbi joge, pilatesa ili fitnessa. Sadržaj je kreiran u suradnji s vrhunskim wellness instruktorima.

bellabeat leaf urban pametni nakit

Glavna prednost Bellabeat Leaf Urbana je što će korisnici dati uvid u njen životni stil i njeno opće stanje, bez gnjavaže dodatnim ekranom i čestim punjenjem baterije, a to će ujedno učiniti sa stilom.

Recenziju Bellabeat Leaf Urbana može se pročitati na Insider Picks, a dostupan je za kupnju na Shop | Bellabeat

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.