Bags by Kristina je brend torbi koji potpisuje Kristina Fazinić. U posljednje vrijeme njene upečatljive maksi torbe osvajaju ljubiteljice neobičnih i unikatnih detalja. Kristina Fazinić je poznata hrvatska fotografkinja, koja se nakon dugogodišnje fotografske karijere odlučila orijentirati na modni dizajn

kristina fazinić

Kako je po prirodi svoga posla fotografkinja Kristina Fazinić usko vezana za modu, a osim toga primjećuje zanimljive detalje koji joj se sviđaju, nerijetko ih nastoji ovjekovječiti kamerom. Osim toga, svjesna brojnih prekrasnih i neotkrivenih kutaka Hrvatske, nastoji ih na neki način otrgnuti od patine zaborava. Tako je došla na ideju spojiti svoje dvije strasti - fotografiju i torbe!

kristina fazinić

kristina fazinić

Kristinine kožne torbe, osim funkcionalna dizajna, nude šarmantan pristup fotografiji, koja se pojavljuju na torbama u posve neočekivanom kontekstu - kao detalj koji doprinosi originalnosti. Omiljeni su joj motivi more i kamen, no osim fotografiranja krajolika, voli snimati i detalje iz svakodnevice. Njene maksi torbe savršene su za sve poslovne žene koje u svoj stil žele dodati dašak originalnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.