Jesen nam je pred vratima stoga većina žena želi obnoviti svoju garderobu jesenskim odjevnim komadima. Liu Jo donosi nam jesensku kolekciju s raznovrsnim odjevnim kombinacijama – od chic i šarenog do elegantnog i glamuroznog looka

liujo_jesenzima_cijela

Liu Jo kolekcija za jesen-zimu 2015/2016 prodorna je i mladenačka, ali i dalje chic i elegantna u duhu branda. Basic odjevni predmeti kombiniraju se sa strukturiranim, rafiniranim ključnim komadima, stvarajući pravi balans između jednostavnosti i sofisticiranosti.

FALL IN LOVE:

Predimenzionirani, savršeno krojeni kaputi s printevima i jakne od eko krzna su „must have“ komadi jesensko zimske kolekcije. Hipersenzualne haljine napravljene od meke umjetne kože ili techno satena sa životinjskim printom čine trend koji je u potpunosti fokusiran na ženstvenost i u koji se je lako zaljubiti.

liujo_jesenzima_cijela1

SOFT INSPIRATION:

Živo obojane modne kombinacije prikazuju atmosferu inspiriranu originalnim vizualnim preklapanjima. Od savršenih moher makro- tartan kaputa, crvenih skinny hlača i modela napravljenih od meke eko kože, sve do haljina s naglašenim, stegnutim strukom inspiriranih estetikom i tkaninama 60-ih godina te mekih žakard pončo ogrtače, ova tema nudi meku siluetu sa svježim i neobičnim kombinacijama.

YOU ROCK!:

Ovaj chic trend varira od minimalističkih crno-bijelih kombinacija do hrabrih i jakih tonova, stvarajući intrigantni glam rock styling koji je nosiv od dnevnih pa sve do večernjih prigoda. Bogate bukle vunene veste s detaljima od eko kože nadopunjuju se plisiranim suknjama maskirnog uzorka, dok jakne od eko krzna savršeno pristaju uz plisirane culotte hlače napravljene od eko kože, stvarajući upečatljiv i intrigantan look.

liujo_jesenzima_cijela2


Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.