Kažu kako nas male stvari čine sretnima. Kažu također i kako je istinski stil skriven u cool detaljima. Istinski poseban modni detalj koji nas je totalno oborio svojom praktičnošću, odličnim dizajnom, humorom i nevjerojatno zabavnim varijacijama jest - La Loop - sasvim neobičan lančić s omčicom za vješanje naočala

la loop

Brand La Loop (u slobodnom prijevodu - Omča) nastao je 1999. godine, kako u kompaniji kažu - iz nužde. Naime, koliko ste puta krenuli u potragu za vlastitim naočalama (a nošenje naočala oko vrata na starinskim, „bakinim" lančićima ne dolazi u obzir)? La Loop je odgovor na ovo važno pitanje za sve one koji ne znaju kamo bi zataknuli svoje dioptrijske ili sunčane naočale.

Muzejski dućani širom svijeta (uključujući njujorški MOMA store) i specijalizirani butici poput pariškog Le Bon Marchea, Isetana u Tokiju, Selfridgesa i Harrodsa u Londonu te lanca Optical Shops of Aspen u Americi, među prvima su prepoznali brand kao koristan, praktičan i nadasve šik. Danas je La Loop prisutan u preko 500 dućana u 16 zemalja svijeta, a glavna dizajnerica branda, Elizabeth Faraut, lansira nove kolekcije dvaput godišnje.

la loop

Među prvim obožavateljima La Loopa bili su slavni modni fotograf Mario Testino i kostimograf Jeffrey Kurland, a danas La Loop nose Rod Stewart, Julia Roberts, Brad Pitt, Demi Moore, Heidi Klum, Bette Midler, Martha Stewart, Sandra Bullock, Andy Garcia... Od 2006. Faraut nudi i La Loop dizajnerske ogrlice za nošenje I-Poda, Blackberryja, fotoaparata, ključeva - a lančići se izrađuju od kože, kvarca, kristala, drva, žada, plemenitih materijala, a mogu biti ukrašeni i dragim kamenjem.

la loop

U Hrvatskoj La Loop odnedavno možete nabaviti u optici Optısol u Rijeci te optici Bilić Vision u Zagrebu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.