Divne su vijesti da se život polako vraća u normalu i Högl Hrvatska spreman je za otvaranje svoje trgovine u Zagrebu. Pogledajte proljetne modne poslastice koje strpljivo čekaju na vas u Ilici 12

hogl proljece

Trgovina glasovitog austrijskog brenda Högl u Ilici 12 već se pripremila za ove dugo priželjkivane bolje dane u borbi s pandemijom i popuštanje zaštitnih mjera. Čišćenje, dezinfekcija i poštivanje svih propisanih mjera predostrožnosti kojima se jamči sigurnost kupaca i zaposlenika već su obavljeni, a na policama strpljivo čekaju prekrasni ljetni modeli cipela, tenisica i natikača.

hogl proljece
Balerinke i natikače posebno su popularne ove sezone, a u Höglu ih ima za svačiji ukus. Modne ziherašice sigurno će odabrati modele u crnoj ili bijeloj boji, a možda će se odlučiti za oku ugodnu nijansu lješnjaka koja tako dobro pristaje uz svijetlu ljetnu odjeću. 

hogl proljece
One hrabrije zacijelo neće odoljeti strastvenoj crvenoj boji i optimističnoj žutoj, a posebna poslastica su šareni modeli inspirirani osunčanim plažama i plesnim ritmovima Kube. 

hogl proljece
Svi modeli izrađeni su od vrhunskih, mekanih materijala, a posebna pažnja je posvećena udobnosti po kojoj je Högl obuća prepoznatljiva.

hogl proljece

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.