Još od svog osnivanja 2010. godine See Concept se odlikuje inovativnošću i neprestanim razvojem nudeći nove kolekcije i suradnju svakoj generaciji i za svaki trenutak u životu. U skladu sa svojim međunarodnim razvojem, te kako bi što bolje izrazio pozicioniranje i osobnost brenda See Concept se odlučio na veliki korak promijenivši svoje ime 10. siječnja 2017. 'See Concept postaje IZIPIZI.

izipizi glacier

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći: naočale za čitanje, naočale za ekran, sunčane naočale s dioptrijom, sunčane naočale bez dioptrije, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. A sama promjena imena popraćena je predstavljanjem novog zimskog Glacier modela naočala. IZIPIZI je odlučio osuvremeniti i preosmisliti kultne planinske naočale iz sredine 20. stoljeća.

izipizi glacier

Glacier, sa svojim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije koje se odlikuju stopostotnom otpornošću na UV zračenje te štite vaše oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina, ali i u šetnji gradom. Glacier model dostupan je u 6 različitih boja.

izipizi glacier

IZIPIZI naočale potražite na sljedećim prodajnim mjestima:

Market Concept Store – Petrićeva 3 01 4828 621
Optika Beljan – Radićeva 13 01 4830 915
Vauroom Multibrand Store - Teslina 11 01 777 9862
Andrews Baby Company - Nova ves 11 – Centar Kaptol 01 4860 835

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.