Nekoć smo često znale imati osjećaj da ako smo iz kuće izašle bez maskare i pudera - kao da se nismo niti odjenule. Danas, pak, ako zaboravimo staviti omiljeni nakit - naušnice, prsten i narukvicu - osjećaj je isti. Nakit je postao ključni komad koji zaokružuje odjevnu kombinaciju i daje joj - karakter

nakit argentum black friday

Prekrasan nakit brenda Argentum za Black Friday snižen je čak do 70%

Složit ćete se, za nakit se uvijek potiho vjerovalo da ima neku skrivenu moć, a u ovoj godini, takvoj kakva jest, možemo slobodno reći da smo u ljepoti nakita našli modno utočište od svega što nas okružuje. Sa zadovoljstvom se igramo i slažemo razne stilske kombinacije.

argentum black friday

Naušnice Sand Nyri; cijena s popustom 344 kn

Topli zimski stylinzi, prepuni pletiva i ugodnih statement komada, koji sada dominiraju Instagram outfitima posebno blistaju u kombinaciji s ogrlicama, narukvicama, prstenjem. Gotovo da nema stylish žene koja u svojoj kolekciji nema npr. ring naušnice, koje decentno izviruju kroz kosu i dodiruju dolčevitu. A i isto je i s narukvicama - od onih končanih, sa sentimentalnim privjeskom, do lijepo izrađenih lančić-narukvica.

argentum black friday

Narukvica asimetrični Šibenski botuni; cijena s popustom 525 kn

argentum black friday

Naušnice Sand Sahara; cijena s popustom 248 kn

Sve te modele, koji će idealno izgledati uz zimsko pletivo i tople komade, pronašli smo u Argentumovim kolekcijama, čak i šarmantnu ring narukvicu s tradicionalnim šibenskim botunima.

argentum black friday

Naušnice Sand Sonora Silver; cijena s popustom 380 kn

Osim toga, s obzirom da se nakit ove godine pokazao kao važno modno utočište koje podiže i stajling, ali i raspoloženje, svratili smo u Argentum gdje je tradicionalno, već uoči Black Friday šopinga, nakit na izvrsnom popustu - ove godine taj popust je čak do 70%. Na trendovsku kolekciju srebrnog nakita ”Sand” je 60%, a satovi se mogu naći na pedeset postotnom popustu.

argentum black friday

Naušnice Šibenski botuni mini silver; cijena s popustom 260 kn

argentum black friday

Naušnice Šibenski botuni mini; cijena s popustom 280 kn

argentum black friday

Srebrno prstenje

argentum black friday

Narukvice: Honest Monstera i Srce; cijena svake pojedine 110 kn

Black Friday popusti u Argentum trgovinama i na webshopu su aktulni do 30.11.! A mi smo vam na poklon pripremili naušnice Sand Atacama - dobitnica je:

SANDRA FERENČIĆ, DUGO SELO

www.argentum.hr 
@argentum_hr
#argentum #nosiuzosmijeh

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.