Posljednjih nekoliko godina Lykke nakit postao je dio identiteta mnogih žena, od medaljona do raznih privjesaka, a sve s posebnom dozom autentičnosti koju nakit dobiva gravurom. Ove godine ovaj nakit postaje dio nas od 0 do 24 s novom Lykke Universe kolekcijom koja je nosiva u svim prilikama 

lykke universe kolekcija

Nova Lykke kampanja potpuno je drugačija od onoga što smo navikli vidjeti iz radionice ovoga hrvatskoga brenda. Osim što su Lykke medaljoni specifični i autentični, biraju ih žene doista raznih zanimanja i godina, uz jednu zajedničku točku - slavljenje vlastite ljepote i elegancije. Nova Lykke Universe kolekcija, koja će obilježiti 2023. godinu, inspirirana je suncem i mjesecom koji predstavljaju raznolikost i ujedinjenje suprotnosti. 

lykke universe kolekcija

"Oni se privlače i upotpunjuju. Sunce nas grije, a mjesec zaljubljuje naša srca… Služe nam kao podsjetnik da sva ljubav kreće od nas samih i tako otvara naša prostranstva prema drugima. Budući da su sunce i mjesec simboli dana i noći, tako želimo prikazati da se Lykke nosi od jutra do večeri, pa je naziv kampanje From Dawn Till Dusk", izjavili su Darija Kovačević i Krešimir Petrić koji stoje iza brenda Lykke.

lykke universe kolekcija

Medaljoni iz Universe kolekcije posebne su reljefaste strukture koja ih razlikuje od ostalih medaljona, a koja je ove godine u trendu. Upravo zbog te posebnosti, možemo ju nositi u raznim prilikama jer se vrlo lako može uklopiti u sve dnevne, ali i noćne odjevne kombinacije.

lykke universe kolekcija

Lykke – nakit koji se nosi u svim prilikama

Novi Lykke svemir zaokružuje priču posebnosti koju svatko od nas nosi u sebi. U reelsu i na fotografijama u kampanju modeli osim Lykke nakita nose i novu proljetnu H&M kolekciju koja se savršeno uklapa u moto da Lykke nakit možete nositi od jutra do večeri bez obzira na to kako će vam dan izgledati.

lykke universe kolekcija

Bilo da ste izašli u šetnju ili vas čeka cjelodnevni posao i izlazak - Lykke nakit nosi se u svim prilikama. Ono što ga čini autentičnim je i gravura, stoga ono što ste odabrali nositi pored srca može biti s vama u svakoj prilici. Neka vam Lykke nakit donese sreću kao i brojnim drugim ženama, majkama, studenticama i bakama koje su ga odabrale kao svoj nakit kojeg nikada ne skidaju. 

lykke universe kolekcija

Lykke priča 

Svi smo mi jedinstveni i zbog toga se trudimo i pazimo na svaki detalj. Naš unutarnji svemir sjedinjuje se s vanjskim, a rezultat je otvaranje naših prostranstava drugima. Baš zato je svaki djelić nas i onoga što nosimo važan, pogotovo kada govorimo o nakitu. Lykke mijenja poimanje nakita kao modnog dodatka i donosi nešto više, s mirisom budi osjetila, a iza dizajna se skriva priča svakog pojedinog medaljona. Tako poklanjate uspomenu koja prvenstveno nosi emocionalnu vrijednost i budi draga sjećanja. 

lykke universe kolekcija

Lykke tim je mali krug kreativaca koji su sljedeći istu viziju i snove dali oduška duši i mašti u kreaciji nakita s dozom sreće. Kroz ugodnu, prijateljsku i inspirativnu atmosferu osluškuju i ispunjavaju želje svojih kupaca, te stvaraju nakit koji sa svakom personaliziranom gravurom i s pomno odabranim motivom nosi dio vas, vaše osobnosti i stila. Zakoračite i vi u Lykke svemir i potražite sve o novoj kolekciji na lykke.hr i u Lykke Gift Shopu na adresi Petrinjska 28, u centru Zagreba.

lykke universe kolekcija

Kampanja je snimana s Dankom Šimunovićem uz modele Nikolinu Minovski i Elenu Dizdar, a svi su obučeni u novu predivnu proljetnu H&M kolekciju i nose Lykke nakit. Za frizuru je zaslužan Fran Brunović (Profokus), a za make up Sonja Kvesić. Kreativni koncept osmislila je Mateja Sučević, koja je ujedno bila i stilistica.

lykke universe kolekcija

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.