Dolaskom proljeća, mnogi su se posvetili intenzivnom vježbanju i sportskim aktivnostima kako bi ostali u formi za oskudnije modne kombinacije i lijepo vrijeme. Nike se pobrinuo da u sklopu Nike Free kolekcije pronađete sve što vam je potrebno za izvrstan i funkcionalan sportski look

nike free

Ponekad je teško pronaći motivaciju za vježbanje i uklopiti to u raspored pored svih osobnih i profesionalnih obveza.  Kvalitetna i funkcionalna sportska oprema vrhunskog dizajna Nike free kolekcije učinit će vježbanje najdražim dijelom vaše svakodnevne rutine, a i izgledat ćete izvrsno.

nike free

Nike je već prethodno lansirao Nike Free sportsku obuću, tenisice jedinstvenog dizajna koje svakom sportašu omogućuju prirodno kretanje i razvoj snage, bez obzira radi li se o trčanju ili treniranju. Svatko ima svoj jedinstven način kretanja, a Nike Free tenisica jednako učinkovito imitira i linearno i kretanje u nekoliko različitih smjerova. Prilagodba je moguća i zbog specifičnog dizajna tenisice, koja prianja uz nogu poput čarape. Sve to čini Nike Free tenisice komadom obuće koji je jedinstven po svojoj lakoći i dinamičnosti.

nike free

nike free

Nakon Free tenisica, iz Nikea stižu i limited edition Nike Free tajice, koje naglašavaju vaše noge i njihovo prirodno kretanje, dok boje i dizajn inspirirani Nike Free kolekcijom pokreću vašu energiju čak i tijekom najzahtjevnije fizičke aktivnosti. Podudarni dizajn tajica i tenisica izvrsna je motivacija da se bacite na vježbanje i pripremu za nadolazeće tople i sunčane dane s još više elana.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.