Luksuzna modna kuća Lancel kreirala je novu torbu koju je posvetila legendarnoj glumici, ikoni francuskog filma i seks simbolu 50-tih i 60 tih godina - Brigitte Bardot. Ne samo da je torba nastala u njenu čast, nego s ponosom nosi i njene inicijale

brigitte bardot torba, lancel

Nakon što je početkom srpnja pušteno u prodaju prvih 100 torbi u nekoliko zemalja svijeta, uključujući i Hrvatsku, interes za BB Lancel model iz dana u dan sve više raste. U samo nekoliko dana torbe su nestale s polica Lancel dućana. U Zagrebu ih ponovno možemo vidjeti krajem rujna, povodom glumičina 76-og, rođendana u ograničenoj količini.

Torba BB by Lancel nastala je u suradnji s Brigitte Bardot, koja je poznata kao žestoki borac za prava životinja pa torbe njena imena dolaze samo u prirodnim materijalima - ekološki uzgojenom pamuku (posebno obrađenom u Italiji), koji se koristi za "haute couture suits" ili alcantari (sintetskom materijalu - umjetna koža - koji za izradu auto-sjedala koristi Lamborghini).

U kolekciji je dostupna torba s njenim inicijalima u nekoliko pastelnih boja te crna, smeđa, plava..... Torba je zamišljena kao seksi silueta Brigitte Bardot. Na njenom vrhu koji izgledom podsjeća na korzet, nalazi se mali džep za mobitel... Pojas oko torbe podsjeća na pojas oko njenog struka u kariranom uzorku, a pletena ručka priziva slavnu traku u kosi - "turban" koji je nosila u filmu "Le mepris". Dugački "pomponi" koji se njišu podsjećaju pak na njenu prekrasnu kosu, a inicijali BB poznati su cijelom svijetu.

brigitte bardot

Na gornjem rubu torbe sa unutarnje strane otisnuta je rečenica koja izražava uvjerenja slavne glumice: "Enjoy life, respect nature, love bags!"/"Uživaj u životu, poštuj prirodu, voli torbe!" :)

Cijena: 7.150 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.