U concept storeu DBOxX predstavljena je nova kolekcija SEVER za aktualnu sezonu. Radi se o drugoj kolekciji iz druge linije poznate modne kuće Robert Sever. Kolekcija je predstavljena prošli mjesec preko kampanje koju je prvi puta snimio sam Robert, a sinoć su je u DBOxX-u uživo mogli vidjeti svi prisutni gosti

sever dboxx

Ana Begić, Sonja Lamut, Igrajna Vargek, Twins by Begović i Štimac, Anthony Avangard, samo su neki od prijatelja i kolega koji su sinoć, u divnoj atmosferi DBOxX-a uživali u Severovim kreacijama.

Kolekcija za jesen-zimu linije SEVER druga je po redu. Prva kolekcija, predstavljena prije nekoliko mjeseci, doživjela je veliki uspjeh te je bila rasprodana u čak sedam različiti prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Radi se o urbanoj i povoljnijoj liniji odjeće poznatog dizajnera Roberta Severa, namijenjenoj mlađoj populaciji. Sama kolekcija bila je posebno najavljena fotografijama kampanje, koju je snimio sam Robert Sever.

sever dboxx

Slobodan Velicki, Ana Begić, Robert Sever i Severovi modeli

Modeli koje smo u DBOxXu-u mogli vidjeti prikazuju kolekciju koja je tematski nastavak na prethodnu te ponovno uočavamo utjecaj različitih uličnih kultura i stilova, kao i muzike i muzičkih smjerova, od popa i hip hopa do punka i grunge-a. Ženska kolekcija razigrana je, mladenačka i vedra. Tradicionalne plise suknje, oversized sportske majice u modernoj kombinaciji crvene i crne, smjele suknje od kepera i izbjeljivanog trapera u mini i midi dužini, dugački i kratki kardigani, tople parke od pamuka, samo su neki od modela iz najnovije kolekcije. Kao must have komad ove kolekcije posebno se ističe ručno oslikana "Lamour" t-shirt, koja se kao takva nalazi u prodaji.

sever dboxx

sever dboxx

„S obzirom da se radi o drugoj liniji koju smo pokrenuli prije tek nekoliko mjeseci, odlučili smo oko nje stvarati jednu potpuno novu priču. Nakon što smo predstavili kampanju, došao je red i na predstavljanje same kolekcije našim prijateljima, kolegama i suradnicima. Concept store DboxX naše je najnovije prodajno mjesto i jako smo sretni da smo baš u suradnji s našim novim partnerima prezentirali ovu kolekciju. Uživali smo u Aninim kolačićima i izvrsno se zabavili.", ispričao je Robert Sever.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.