Dočarat ćemo vam to plastično - nove it djevojke hrvatske modne scene od snijega i sunca štitit će odabrani modeli IZIPIZI skijaških naočala

izipizi skijaske naocale

Sezona skijanja je stigla, a s njom i briga kako iskombinirati outfit koji će biti u skladu s modnim trendovima na snijegu, a istovremeno osigurati najbolju zaštitu od oštrih vremenskih uvjeta na planini. IZIPIZI naočale dokazale su se već u prethodnim sezonama, a ove godine za ovaj popularni francuski brend odlučile su se nove influencerice – zvijezde društvenih mreža Plastične&Drastične, koje su iz centra Zagreba odlučile svijetu pokazati kako biti cool i trendy i na najnižim temperaturama.

izipizi skijaske naocale

Kako su djevojke potvrdile, IZIPIZI Sun Snow naočale predviđene su za bezbrižno uživanje u svakoj situaciji, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu. Posebno dizajnirano duplo staklo i potpuna ventilacija sprječavaju zamagljivanje, dok elegantan i sofisticiran izgled ovog modela jamči da će pristajati svakom obliku glave. Sun Snow naočale dolaze u dvije veličine (maloj i velikoj) te šest boja, kako bi svatko mogao pronaći model koji mu najbolje pristaje.

izipizi skijaske naocale

Nisu zanemareni ni skijaši i skijašice slabijeg vida, kojima dizajn omogućuje istovremeno nošenje naočala za dioptriju. Sve ove karakteristike modela koji će zasigurno osvojiti brojne poklonike i u Hrvatskoj izmamit će osmijeh na lice svakom pravom ljubitelju dogodovština na snijegu. Među njima su i Plastične&Drastične, koje ni njihova pomalo krhka i tanašna tjelesna građa nije spriječila da pokore i najveće strmine.

izipizi skijaske naocale

IZIPIZI Sun snow naočale dostupne su u Zagrebu na adresama: IZIPIZI pop up store, Dežmanova 5, te IZIPIZI pop up corner u Arena Centru, Vice Vukova 6.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.