Dizajnerica Mia Marić, koja stoji iza benda Mia Mar, ovih je blagdana odlučila spojiti cipele, torbice, zlato i čokoladu. Rezultat je glamurozna kampanja koja poziva da se prepustite čarima blagdana i zaplešete u svojim omiljenim cipelama s pričom

mia mar candy collection

Prva asocijacija na blagdane su slastice čiji se miris širi zrakom i podiže dobro raspoloženje. Ukorak s tim idu blještavilo i zlatni detalji koji dočaravaju raskoš najljepšeg doba u godini. Kada se to dvoje spoji s najdražim ženskim modnim dodatkom – cipelama, nastane glamurozna modna kampanja brenda Mia Mar.

mia mar candy collection

Mia Mar Candy kolekcija inspirirana je zlatnim omotima bombona i čokolada koji se najčešće poklanjaju u vrijeme blagdana. Elegantne crne gležnjače na sebi imaju omot bombona zavezan satenskom vrpcom, a ruksak je u obliku zlatne folije kojom se omata čokolada. Jedna verzija ruksaka je oslikana retro etiketom Mia Mar čokolade, koja je ustvari reklama za kolekciju i poziva sve da provjere nove čokoladne proizvode na www.mia-mar.com.

mia mar candy collection

Kako je pravo blagdansko ozračje zaživjelo u Mia Mar studiju, uz svake kupljene cipele u ovome mjesecu dobit ćete na poklon Mia Mar ili Clox torbicu.

mia mar candy collection

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.