Andrea Ercegović, vlasnica zagrebačkog multibrand concept dućana Vešmašina i Modni studio LINK iza kojeg stoje dizajneri Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, modno ljeto najavljuju zanimljivom zajedničkom suradnjom za koju su osmislili urbanu mini kolekciju

link 4 vesmasina

Multifunkcionalnost najfinijeg pamuka, svile i viskoze pretočenog u sedam neodoljivih odjevnih komada osvojit će moderne 20–godišnjakinje jednako kao i generacije njihovih mama. Ono što predstavlja simbol vječne male crne haljine o ormaru prave će modne poklonice u ovoj suvremenoj modnoj kolekciji pronaći u dugačkim haljinama, multifunkcionalnim tunikama i majicama. Boja kolekcije je vječna, jedina i svima omiljena = (ne)boja ili crna.

link 4 vesmasina

Je li moguće osmisliti haljine, tunike i majice koje se s jednakom ležernošću, a opet s osjećajem potpune modne profinjenosti mogu nositi u svako doba dana i noći od tržnice, šetnje po gradu do kazališne premijere ili ludog noćnog izlaska? Ova suradnja potvrđuje da je moguće.

link 4 vesmasina

Kolekcija se ekskluzivno može kupiti u Vešmašina dućanu na Opatovini 45 i putem Vešmašinonog webshopa.

link 4 vesmasina

Vizualni identitet kolekciji udahnuli su Decker & Kutić uz prekrasnu glumicu Ivu Mihalić koja je zaštitno lice kampanje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.