Dizajnerica Ivana Ravlić predstavila je elegantnu i ekološki osviještenu zimsku kolekciju "Around the clock" nastalu iz ljubavi prema modi, ali i našem planetu

eloo zimska kolekcija

Modni brend Eloo, poznat po ženstvenim, elegantnim i ekološki održivim kreacijama, predstavlja zimsku, bezvremensku i vrlo nosivu kolekciju pod imenom "Around the clock", inspiriranu 80-im i 90-im godinama.

eloo zimska kolekcija

Od svojih početaka koristeći isključivo visokokvalitetne prirodne i reciklirane materijale te naglašavajući bitnost ekološke osviještenosti kroz modu, u novoj kolekciji dizajnerica Ivana Ravlić prvi put predstavlja nam i basic majice dostupne u četiri boje : crnoj, ružičastoj, plavoj i maslinastozelenoj, specifično naglašenih ramena, dajući poseban touch tako jednostavnom komadu odjeće.

eloo zimska kolekcija

Lepršava, zavodljiva haljina Delilah zasigurno je jedan od efektnijih odjevnih komada ove kolekcije i dobitna kombinacija za party druženja, a haljine koje ističu ženstvenu figuru i prate liniju tijela, Gigi i Monique, baš kao i basic komadi, napravljene su od ECONYL® tkanine koja je u potpunosti izrađena od  prikupljenog otpada iz oceana i odlagališta, kao što su industrijska plastika, ostaci tkanina iz tvornica za proizvodnju odjeće, odbačene ribarske mreže, vlakna od starih tepiha i sl. Upotrebom ECONYL® tkanine, u usporedbi sa standardnom proizvodnjom sintetskih tkanina, smanjen je utjecaj na globalno zagrijavanje prouzročeni standardnim tipom proizvodnje za čak 80%. Recikliranje se vrši samo temperaturom i parom, bez upotrebe kemijskih sredstava.

eloo zimska kolekcija

Bluza Valerie, koja dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, a izrađena je u kombinaciji najfinije Crepe de chine svile i organdi svilene tkanine, u kombinaciji s hlačama Levon nepogrešiva je modna kombinacija, a oversized sako Rio je must have komad sezone. Budući da su zimske kolekcije nezamislive bez kaputa, Eloo je pripremio čak tri modela koja odišu duhom osamdesetih, a izrađeni su od najfinijih materijala, pa tako nam model Sheila, dolazi u  najfinijoj alpaki, model Vindy u crnoj varijanti kroz igru upotrebe različitih  struktura tkanina, a vuneni kaput Eileen u prekrasnoj senf žutoj boji.

eloo zimska kolekcija

Kolekcija "Around the clock" dostupna je online i u Eloo ateljeu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.