Žena koja voli modu ne kategorizira je po abecedi trendova već po stanju svog raspoloženja, a Đurđičinoj viziji rijetko tko može odoljeti. Poštujući kod brenda naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i kaputima upotpunjenim funkcionalnim maksi torbama i remenima 

hippy garden jesen 2023

Svaki komad nove intrigantne kolekcije Đurđice Vorkapić pomno je osmišljen pa tako iz generacije u generaciju brend Hippy Garden potvrđuje kako je ultimativni simbol modnog luksuza.

hippy garden jesen 2023

Modeli asimetrična kroja, ravnih linija načinjeni su od umjetne kože i razbijaju predrasude o tome što sve crna boja i avangarda mogu biti ako ih prestanemo ograničavati u svojim glavama.

hippy garden jesen 2023

Kolekcijom dominira osjećaj suvremenosti u svakome šavu,, a autorski print na lahor mekanom organdi materijalu  miješa se s ghotic vijugama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!

hippy garden jesen 2023

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5 Zagreb, sve novitete iz ponude brenda potražite i na FB i Instagram profilu: @hippygarden.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.